Te miként értékelnéd jelenlegi helyzetedet Magyarországon?
Nekem 100% tuti biztos melóm van, de ezért a nettó 120-ért igencsak meghajtanak, tehát ki van töltve a munkaidő rendesen.. Na meg ebből nagy dolgokra sajnos nem futja.
Poén amúgy, mert idősebb munkatársak szóról szóra ezt mondták pár napja!! "Nézd meg, a másik helyen 2000-ben kézhez kaptam 180-at, most meg keresek 120-at."
Én lassan 4 hónapja tanulom a németet, ebben látom a lehetőséget. Szerencsére van kint ismerős.
Milyen diplomád van, mert az is azért számít.
Én jelenleg elég jó helyzetben vagyok, informatikát tanulok, most csinálom az MSc diplomámat (már csak 1 év ha minden jól alakul), van 2 nyelvvizsgám és most csinálok még CEH vizsgát is, de ezekért persze elég keményen megdolgoztam, szerintem 21 évesen nem olyan rossz teljesítmény ez.
Feladni sosem szabad, keresni kell, előbb-utóbb csak összejön valami.
Ha pedig nagy-nagyon nem találsz semmit, akkor nézz körül esetleg akár külföldön, hátha, "rosszabb" nem nagyon lehet.
Hát ez szerintem szerencse kérdése.
De sztem egy munkahely sehol sem egy biztos befeketetés, ha van jó ötlet, vállalkozásra kell spórolni, azzal milliárdokat is lehet kaszálni nagyon szélsőséges esetben. Nagyobb a kockázat, de a nyereség is. Csak egy egyedi ötlet kell! (Pl IKEA - fantasztikus az összeszerelhető bútorok ötlete, mert olcsóbban lehet eladni, és nagyobbat keresni vele, mert több ember tudja megvenni ezeket a termékeket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!