A cigányok miért gondolják azt, hogy nekik nem kell dolgozniuk és hogy minden megilleti őket?
Láttam már, hogy ment a cigány segélyért, nem fért volna bele a keretbe, és azt mondta, otthagyja a gyerekeit.
Ilyen hozzáállást... Felénk van egy család, a szülők sosem dolgoztak, van vagy 6-8 gyerek, útban a következő. Családi pótlékból, segélyből vígan megélnek, telik kocsmára... És jönnek kuncsorogni használt babaruáért, babakocsiért. Ja, tavaly nyáron még a Balatonra is elmentek. Mi meg dolgozunk látástól mikulásig, a rezsim megérem kinyögni, nem emlékszem már, mikor voltunk utoljára nyaralni,hacsak 1-2 napra is, és az óvodai ingyen étkezésről is 860 Ft miatt csúsztunk le. Persze, ha lenne még 1 gyerek, alapból meglenne... És én vajon melyik ombudsmanhoz menjek panaszra?!
De tény, ismerek dolgos, normális cigányt is, csak sajnos nagyon kevés az ilyen.
Azért, mert egyes politikai rétegnek elég nagy szavazó bázist jelentenek a romák.
A legegyszerűbb megnyerni a szavazatukat a kényelmes élet biztosításával.
Én pl. a nagycsaládosságot nem pénzzel "jutalmaznám" hanem adókedvezménnyel. Tehát aki nem dolgozik (romák) az nem élvezné a nagycsaládosság előnyeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!