Mit gondoltok az alábbi kisfilmről? Holokauszttal kapcsolatos.
Annyit még hozzáfűznék hogy David Cole a főszereplő aki egy zsidó. (kíváncsi vagyok hányan lesznek akik őt is le antiszemitázzák,vagy fasisztázzák)
http://www.youtube.com/watch?v=63urk0oPXpA
Ajánlanám még a nagy holokauszt-osoknak:
David John Cawdell Irving munkáit.
Rájuk már nem igazán lehetne mondani hogy tudattlan bunkók,antiszemiták.
de bizony lehet...
irwing egy tudatlan, bunkó antiszemita
Valahogy sejtettem hogy ez lesz a válasz. Ezért is 2lett belőle...
És David Cole aki zsidó? Ő is antiszemita?
"21:26 Már megbocsáss, de háború volt..."
meséld már el nekem, hogy mi köze van a háborúnak egy nép szisztematikus kiirtásához?
(bár nem sikerült a teljes kiirtás, de ez nem a nácikon múlott...)
drezda valóban nem a szövetségesek szégyenfoltja, de azért ne feledkezzünk el arról sem, hogy a terrorbombázásokat nem a szövetségesek kezdték.
coventry mond valamit neked?
javítva:
drezda a szövetségesek szégyenfoltja...
(az előző vagyok)
Csak tőmondatokban...
A Második világháborút a tengeren túli gazdasági körök robbantották ki, akiknek a Nemzetek Európája akadályt jelentett volna elképzeléseik gazdasági potenciáljuk megvalósítása útján.
A Führer elképzelése, Európa az Európai Népeké.
Németország, Európa motorja, központi hatalom, mely Európa szíve lelke, egyébként ez a mai napig így van:)
Nincs szolga nép, ésszerű logika mentén főképpen gazdasági földrajzi adottságok révén felosztotta az EU vagy ha úgy tetszik a Harmadik birodalom körzeteit, Magyarország mezőgazdasági ország, elsődleges feladatunk az élelem biztosítása.
Félremagyarázások alapján mi csak erre vagyunk jók, de ez nem így van, a Führer nem így gondolkodott.
Kiírtandó nép csoport nem volt, kitelepítendő igen, de itt sem a származás az elsődleges, az átkeresztelkedést Göbbels Dr hirdette meg, a háború utolsó napjáig szabad zsidó százezrek éltek biztonságban a Birodalomban, pl Drezda-ban, amit az angol szászok le romboltak a földig.
"...A Második világháborút a tengeren túli gazdasági körök robbantották ki..."
azt hiszem a polémiát itt kell befejezni.
aki ilyen ostobaságot le tud írni, az reménytelen eset :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!