Mennyire gyakori, hogy a focimeccseken a szurkolók hátat fordítanak a másik csapat himnusza alatt?
Figyelt kérdés
Nem szoktam focit nézni, kivétel ha a magyar válogatott játszik, a Magyarország-Izrael mérkőzésen láttam,hogy a magyar szurkolók hátat fordítottak az izraeli himnusz alatt.
Most pedig a román himnusz alatt is megfordultak.
Bár hozzá teszem,hogy a magyart himnuszt nem lehetett hallani az 50 ezer azt kifütyülő román miatt.
Kétlem,hogy csak a magyarok fordítanának hátat, a románokat nem mutatták,hogy hátat fordítanának, de ez sincs kizárva.
Ez mennyire gyakori a mérkőzéseken?Csak az ellenségeskedő országok esetében fordul elő (politikai okok miatt) vagy ez most "divat"?
2013. szept. 6. 20:04
1/4 anonim válasza:
Franciaországban láttam olyat, hogy kigúnyolta az "ellenséges" csapat a francia himnuszt , kifütyülték.
2/4 anonim válasza:
Akkor gyakori ha ilyen ***-ek ellen játszunk mint a románok..
3/4 anonim válasza:
Mindennapos. A fociszurkolók ilyenek.
4/4 anonim válasza:
A foci köztudottan a teljes mértékben kulturált és intelligens emberek sportja. Ezt nem tudtad?
Valahogy más sporteseményekre ez nem jellemző, vajon miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!