Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen hatással...

Szerintetek milyen hatással lenne az ország közbiztonságára, ha a romák elhagynák az országot?

Figyelt kérdés

2013. aug. 27. 20:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, h csak pozitív hatásai lennének.
2013. aug. 27. 20:51
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

"Tehát, akkor mi is húzhatunk innen, mert mi magyarok sem éltünk itt 1300 évvel ezelőtt??? Ebben hol a logika?"

Különbség!

Minket elfogadott Európa és a Vatikán, őket csak a Vatikán... Nekünk itt élnek a testvéreink is (Horvát, Lengyel, Ukrán, Bolgár) nekik nem.

Amúgy maitam maradhatnak csak minket hagyjanak békén.

2013. aug. 27. 20:55
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos nincs hely!

Az indiai még a kínai népsűrűségnél is nagyobb!

Ráadásul hiába a fajtájuk, ki fogadná be őket, és hol laknának?

Még putrit sem tudnának állítani!

2013. aug. 27. 20:55
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Még szép, h javulna a közbiztonság, csak hát ilyen nem lesz.

Szerinted ezek hová kellenek?

Mindenhol utalják őket, mint a szart, nézd meg a válaszokat, mindent elárul!

2013. aug. 27. 20:58
 15/19 anonim ***** válasza:
44%
a cigányok is (sajnos) magyar állampolgárok. sehol nem látják őket szívesen. Angliában, még a pakisztáni negyedben is kiutáltak egy cigány családot(30fő!), mert nem tudtak mellettük lakni. pedig a pakikkal is van gond elég, de a cigányok még náluk is rosszabbak. nemrég pedig egy román cigány család megette a királynő egyik hattyúját, ami a Temzén "él" és védettnek minősül. óriási volt a felháborodás. sajnos nem lehet őket hova küldeni, max a föld alá, bár még az is visszaköpné őket.
2013. aug. 27. 21:00
 16/19 anonim ***** válasza:
93%

Javulna a közbiztonság mindenképpen.

Nem azt mondom, hogy skandináv közbiztonság lenne, de a jelenleginél jobb lenne.

Este, félelem nélkül járkálhatna az ember az utcán.

Emellett a szociális hálóról is lekerülne egy nagy teher, nem menne el évi több száz millió forint cigány integrációra meg putri felújításokra.

2013. aug. 27. 21:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha hirtelen minden cigány mondjuk elteleportálna a Holdra sem lenne azonnali a változás, mivel a mai fiatalok úgy nevelkedtek, hogy a cigányok nem bántanak cigányokat, így eljátsszák hogy ők is azok, és ez elég durván beléjük ivódik, és ők ugyanúgy csinálnák tovább azt mint a cigányok. Tudom mert cigányokkal teli iskolában nőttem fel, de hála a magasabb intelligenciámnak(nem csak a cigányokhoz képest, a magyarokhoz is)az első adandó alkalommal elhagytam az iskolát, és az addigi rossz szokásaim eltűntek, nem mondom hogy "dikk"(minden mondatom végére odatettem), nem szoktam anyázni, nem szoktam köpködni stb. pedig ez mind kellet, hogy beilleszkedjek abba a világba, és egy átlag ember nem tud ilyen gyorsan változni
2013. aug. 27. 21:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Megvan hova menjenek:

Az Északi-Sarkon még van nekik elég hely.

2013. aug. 27. 23:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Nálad a pont..!

2013. aug. 28. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!