Az RTL miért nem határolódik el a Hétköznapi csalódások nevű punk zenekartól?
Nem szoktam hallgatni őket, de vannak olyan számaik...például amelyikben Che Guevara-t éltetik, vagy az Ostoba című számuk amiben ugyan a skinheadek ellen szól, de van benne olyan rész ami engem is sért annak ellenére,hogy nem vagyok skinhead.
Lehet,hogy vannak más,egészen kulturált zenéik is, de ha mondjuk tegyük fel az egyik népszerű hazai előadó csinálna egy zenét,hogy rohadt Izrael így meg úgy akkor abban a percben antiszemita és el kell tőle határolódni.
Vagy a Kárpátiáról is úgy beszéltek,hogy a hazai szélsőséges rockzenekar, közben nekik 99%-ban minden zenéjük kulturált, de csak mert nemzeti rockzenekar tőlük is "elhatárolódnak"...és akkor egy kommunistákat éltető punkzenekarról együtt érzően bejátszik az RTL egy olyan riportot,hogy nem engedik őket fellépni?
Che Guevarara valóban nem kommunistaként kell emlékezni, hanem tömeggyilkosként.
Egy igazi kommunista elнатárolódik tőle.
Mert te mit vársz egy punk zenekartól?
Polgárpukkasztás a céljuk, soha nem voltak kommunisták!
Pont az az érdekük, hogy felháborodást keltsenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!