A punkok nagy része kommunista?
Hétköznapi csalódások-Ostoba számból idéznék:
"Négy kopasz a téren egy cigányt ver éppen
Ránézésre látszik: bátor neonácik
Négyen egy ellen, fedhetetlen jellem"
"Dicsekszik az egyik: én például eddig
10 romát levertem, kettesével persze
A legidősebb elmúlt 9 és fél éves,
De álltam a sarat a túlerőhöz képest"
"Fasiszta s*ggfej mi lesz veled,
hogy ha körbe vesznek az idegenek
Hol a Szent Korona, meg a nagy Turul,
Mikor partiba vágnak háturul majd te"
Ez gondolom elsősorban a skinheadek ELLEN szól,de láthatólag a cigányok mellé áll ezáltal, ami számomra érthetetlen...őket nem provokálják a cigányok?Főleg olyan külsővel mint ami némelyiknek van...meg mondjuk ez a "Hol a Szent Korona, meg a nagy Turul,
Mikor partiba vágnak háturul majd te", ez már inkább a szélsőjobbosokra jellemző, mármint a nemzeti jelképek használata...itt már úgy tűnik,hogy inkább a kisebbségek mellé állnak...
A Punkok anarchisták.
Szélsőbal ugyan, de mivel elvetnek minden szerveződést, nem nevezhető kommunistának.
Ez a Hétköznapi csalódások együttes egy szélsőséges szdsz-es antikeresztény sátánista magyargyűlölő banda! POkolra jutnak gyurcsánnyal és kókával együtt! meg a skinheadekkel is!
szélsőséges libeárlisok miatt lesznek szélsőséges skinheadek!! minden a kommunistaliberálisok miatt van!
Akik ide írogatnak semmit sem tudnak a punkokról és különösen semmit a magyar punk történetéről.
Azt viszont mindenkinek a figyelmébe ajánlanám, hogy ez az eszdéeszes pokolra való zenekar legalább kiállt a temerini fiúkért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!