Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyarok mért utálják...

A magyarok mért utálják ennyire a zsidókat?

Figyelt kérdés

2013. aug. 7. 17:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

Meggyőződésem, hogy az antiszemitizmus azért erősebb minden egyéb fajgyűlöletnél, mert a zsidók mindig is arra törekedtek, hogy asszimilálódjanak. Eleve külsőre sem mondod meg róluk, hogy zsidó, aki azt mondja, hogy megmondja hazudik. Engem pl. izraelben folyamatosan megszólítottak héberül, pedig minden van bennem, csak zsidó vér nincs (tudom, utánajártam alaposan, ha lenne már rég alijáztam volna).

Míg egy brazil zsidó barátnőmet meg állandóan igazoltatták, mert illegális bevándorlónak nézték, pedig ő aztán nagyon is rendben van származásilag.

Szerintem valahol ez lehet az oka, hogy itt élnek közöttünk, de a cigányokkal, arabokkal, négerekkel ellentétben nem lehet felismerni őket, és ettől felettébb gyanúsak.

Ráadásul mivel állandóan üldözték őket ugye az első exodus óta, egyrészt nagyon összetartóvá váltak, másrészt meg nagyon rafkóssá, mert úgy kellett élniük, hogy ha menekülni kell, akkor tudják menekíteni a munkájukat, vagyonukat. Ezért lett köztük sok szellemi foglalkozású, illetve emiatt kereskedtek kis méretű, de értékes holmikkal.

2013. aug. 7. 22:24
 12/26 anonim ***** válasza:
Mi az hogy magyarok??Már ennyire általánosítasz??Egyátalán nem utálják őket persze vannak akik igen de nem mindegyik.Amugy a zsidó utálat mögött az örödög áll hiszen ugye a Bibliában az van hogy minden zsidó felfogja ismerni Jézusban az igaz Messiást ezért tömegesen megtérnek na az ördög pont ezt akarja megakadályozni ezért az antiszemitizmus a legnagyobb fegyvere!!
2013. aug. 8. 12:16
 13/26 anonim válasza:
59%
Miért kaptam volna napszúrást?Ezek tények.
2013. aug. 8. 15:32
 14/26 anonim ***** válasza:
15%

A zsidók voltak a történelem leggyűlöltebb népe. Az ókorban,középkorban, újkorban, stb, üldözték őket.

Általában azért mert sok pénzük volt, ami uzsorából származott-sok országban be is tiltották, mert a lakosságra nagy teher nehezedett, így kezdődött az antiszemitizmus.

Tehát nem a semmiből lett, ez szerintem tény.

2013. aug. 8. 19:18
 15/26 anonim ***** válasza:
Kicsit olvass már utána a bibliában - vagy ha annak bonyolult a szövege - akkor a wikipédián, hogy hogy volt az első exodus.
2013. aug. 9. 11:12
 16/26 anonim ***** válasza:
9%

Én csak egy viccet idézek, - ami nem vicc:

- Rabbi, mit nevezünk demokráciának?

- Azt, amikor elvesszük a gójok pénzét és azt mondjuk nekik, hogy ők szabadok.

- És ezért nem haragszanak ránk?

- De igen. Ezt hívjuk antiszemitizmusnak!

Még valami: meggyőződésem, hogy NEM ANNYIRA utáljuk őket, mint amennyire ezt ők FELNEGYÍTJÁK!

2013. aug. 11. 08:53
 17/26 anonim ***** válasza:
94%
Mert rájuk lehet fogni minden rosszat, és így mindenért el lehet hárítani magunkról a felelősséget. Bizonyíték nem kell, mert ezek a zsidók annyira rafináltak, hogy nem lehet őket rajtakapni semmin, ergo mindenért ők a hibásak, az államadósságtól a munkanélküliségig, a homoszexualitástól Trianonig. Baromi kényelmes életszemlélet, de én mégsem vagyok képes osztani.
2013. aug. 11. 13:39
 18/26 feketepeter ***** válasza:
92%
Mert ha szítják a gyűlöletet, azzal össze lehet kovácsolni egy csoportot.
2013. aug. 11. 14:02
 19/26 sanyi54 válasza:
Ha már visszamentetek a Bibliáig, és viccekig, egyet én is hallottam. Nem igaz, hogy Vörös tenger Mózes szavára nyílt meg, hanem mikor meglátta rengeteg zsidót aki arra tartott, inkább megnyílt, nehogy megfürödjenek benne. Én sem szeretem őket, de ennek ellenére zsidó ügyvédem van. Köztük is vannak kivételek. Ha már lehet választani, inkább ők, mint a cigányok.
2013. aug. 11. 19:00
 20/26 egyfiú12 válasza:
53%
mert a magyar ember buta...gané...nem csak a zsidókat utálja hanem a saját fajtáját is.Ilyen nép buta és kész
2013. aug. 11. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!