Hogy lehetne elérni, hogy a magyarok nagy része ne gyűlölje a romákat és a zsidókat?
Előző válaszoló, te meg kicsit sem általánosítasz? :D
De ha ennyire nagy gond van a magyarokkal, el lehet menni, semmi nem kötelez rá, hogy itt legyél! Veszel repülőjegyet, aztán mész ahova akarsz. Ja, vagy arra már nem merészkedsz?
Egyébként meg a zsidókat csak a szélsőséges része utálja, mert nem csinálnak semmi rosszat, viszont a romákat érthető módon mindenki utálhatja, és utálja is.
Legelsőként a cigányok hozzáállását kellene megváltoztatni. Nekik is kicsit rugalmasabbnak kellene lenni velünk szemben, nem terrorban tartani a lakosságot, hanem együtt működni velük. Aztán iskolába kellene járatni a gyerekeiket, hogy szerezzenek szakmát, mert akkor lenne munkájuk. Aztán el kellene sajátítaniuk egy alapvető higiéniát és kulturált viselkedésmintát. Ha ennyit megtennének, akkor már be tudnának illeszkedni a társadalomba. (Csak az a gond, hogy nem igazán akarnak beilleszkedni, mert nekik jobb, ha "sírnak", hogy kirekesztettek, mert akkor kapják a sok segélyt...)
A zsidókkal szerintem semmi gond, és nekem nincs is az ismeretségi körömben olyan, aki utálná őket...
Bele kéne verni (akár szó szerint) abba buta retkes fejükbe, hogy EZ ITT MAGYARORSZÁG!
És ha itt szeretnének továbbra is élni és jóban lenni a magyarokkal, akkor nekik kell alkalmazkodni hozzánk. Mi vagyunk a befogadók és ők a "betolakodók", mi döntjük el, hogy kit fogadunk be és kit nem. Kit szeretünk és kit nem.
Ez alapvető szerintem.
Ha én külföldön telepedek le, nem kezdem ócsárolni a befogadó nemzetet, nem fogom terrorizálni és zsarolni őket. Inkább megbecsülöm amit kapok és megköszönöm. És próbálok hasznos tagja lenni a társadalomnak.
A zsidókkal meg pont az a baj, hogy ezt hagyják, sőt elősegítik, egymás ellen uszítják a cigányt és a magyart.
Túl sok hatalom, -aránytalanul sok van a kezükben.
És persze pénz is, de nem az irígység ami miatt útáljuk öket. Én legalábbis biztos nem irigylem őket, rohadtul nem szeretnék zsidó lenni.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!