Ti támogatnátok egy tüntetést otthon a szar bérek miatt?
Figyelt kérdés
Én az első lennék aki kimenne az utcára, velünk tartanál vagy ülnél otthon csendben?2013. aug. 7. 15:52
21/26 anonim válasza:
Az offshore azért jó, mert akkor sem az alkalmazottnak, sem pedig az államnak nem kell fizetnie, megtarthatja magának a pénzt.
22/26 anonim válasza:
Mi az hogy otthon,te kintről kiabálsz?Én támogatnék egy tüntetést 1 ballib kormány ellen.
23/26 A kérdező kommentje:
én nyugaton robotolok, de hazamennék forradalmat csinálni szívesen. illetve mivel később ott szeretnék élni, jó lenne ha emberibb bérek lennének.
2013. aug. 7. 19:28
24/26 anonim válasza:
Erre valók a szakszervezetek, nem az utcán kell hőbörögni.
25/26 anonim válasza:
Mennék, mint a huzat. De önmagában a bérek követelése nem elég; ahogy előttem már mondták, valójában az elosztás rendszerét kell megváltoztatni.
26/26 anonim válasza:
"Erre valók a szakszervezetek, nem az utcán kell hőbörögni."
Az ilyen jellegű tüntetéseket pontosan ezek a szakszervezetek szervezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!