A szerbek megérdemelték Jugoszlávia pusztulását?
# 33
Én is a Titoi Jugoszláviában születtem.
Veled ellentétben nekem az a vélemények,hogy azt az országot nemhogy nem kellett volna szétverni,de nem kellet volna létre hozni soha!
Ha valamely országot nem kellett szétverni az Magyarország volt az első világháború után.
Inkább erre lehetnél büszke,és nem arra,hogy egy ideig óráig amerikai pénzből fönntartott tákolmány polgára voltál.
Hát tudod nem Nagy Magyarországban születtem. Miért baj ez, h én büszke vagyok Jugóra? Örülök, h itt születtem és nem valahol Afrikában, ahol mészárolják az embereket(törzseket).
Trianon rég volt. Az életben nem lesz újra olyan országunk. Jugo sem lesz, nincs rá esély. Amerikaiak pénzelték? Egy frászt. A bankok voltak. Az amcsik is épp úgy el vannak adósodva, mint minden más ország a mai világban. Az EU is kölcsönökből él. Magyarország nem most kapott bizonyos részvények miatt sok lóvét tőlük? Nem tudom személy szerint, h milyen volt élni Nagy Magyarországban. Ott is voltak problémák. Főleg a háború ideje alatt. Nagyapám még abban született és harcolt a hazáért. Aztán egy bizonyos szavazáson a magyarok nem-el szavaztak. Nagyapámat felemésztette az, amit a saját népe követett el ellene és a családja ellen. Úgyh ezekhez én, nem akarok tartozni! Csak a széthúzás, máshoz nem értenek!
# 35
Látszik,hogy semmit sem tudsz!
Magyarországi széthuzás a 2.VH után ráerőltetett kommunizmus volt.szerinted véletlen,hogy annyi év agymosás után nem tértek magukhoz?!Az pedig hogy nemmel szavaztak 2004-ben-az szégyen.Viszont én nem ugy állok ehhez,mint te.Én magyar vagyok nem jugó.Semmi joga egyetlen mai Magyarországon élőnek megmondani nekem,hogy jár nekem az állampolgárság vagy nem.Ez nem alamizsna amit majd ők megadnak.Ez nekünk JÁR!Ezt kéne megéreteni a magadfajta agymosott jugónak.
# 37
"Ő szerintük pedig alamizsna!"
Kit érdekel,hogy ki szerint micsoda?!Az a fontos,hogy nekem mit jelent,nem pedig egy ottani prolinak!
"Tudod, h mi vagy te a szemükben? Szerb, rác..."
Ez az ami engem nem érdekel!Az hogy ki vagyok a mások szemébe arra szarok!Az a lényeg ki vagyok a saját szememben.Amit neked is ajánlanák,mert nem bennem,hanem benned van itt megfelelési kényszer,mégpedig a rácok irányában.
"Ha meg nem tetszik itt, akk fogd meg magad és húzz el innen!"
Te ne mond meg nekem,hogy hova huzzak.Én itt születtem és nekem ez sosem volt,és nem is lesz sem jugo sem rácország nekem.Már én megéltem itt,hogy az ország 4x cserélt nevet és területe egyre kisebb.Nem lesz ez már oly sokáig szerbia-ne aggódj!
"Te kiba.... nagy rasszista vagy utolsó."
Te pedig egy kibaxott hülye vagy,azokkal együtt,akik ,ha már azt merek állítani,hogy magyarok,akkor automatikusan rasszisták.
Képzeld én nem szégyenlem a származásomat és senkinek sem akarok megfelelni.És nincs bennem rossz érzés,ah bárhol azt mondom magyar vagyok!-Veled ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!