Ha Magyarországhoz csatoltak volna például román területeket akkor a magyar balliberálisok támogatnák a román autonómiát?
Vagy e téren ők is a magyarokhoz húznának inkább?Mert én kinézem belőlük az alapján amit itt művelnek de nem tudom.(mármint hogy a román autonómiát támogatnák)
Úgy egyébként vannak román balliberálisok akik támogatják/támogatnák a székely autonómiát?
10-es
Ez egy nagyon szép terjedelmes regényt volt csak éppen semmi köze nincs a kérdéshez.Visszakövetelem az időt amit elvesztegettem ennek az értelmetlen válasznak az elolvasásához...
Ha nem tűnt volna fel én éppen a románok álláspontját "védem" azzal kapcsolatban hogy miért nem akarnak székely autonómiát, vagy a terület teljes elszakadását...
Most ti így könnyen dobálóztok azzal,hogy ha ma ide csatolnák Bukarestet én holnap visszaadnám...én is...mert semmi közöm ahhoz a területhez és elképzelhetetlennek tartom,hogy egy ilyen terület hozzánk tartozzon.
Ezért mondom, hogyha a romák benépesítenek egy magyar megyét akkor támogatnátok a leszakadásukat?
Na a románok pont így látják ezt a székely kérdést, miért adnák oda mikor az az övék?
Én inkább nem vitatkozok olyannak akik azt hiszi, hogy az autonomia megadása egyenlő egy új ország létrehozásával és a terület elvesztésével...
Egyébként igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!