Te leszoktál a dohányzásról a trafikmutyi hatására?
A nemzeti dohányboltok nyitása előtt több fórumon sokszor elhangzott, hogy a "trafikmutyi elég ösztönzést ad ahhoz, hogy soha többet ne szívjak" (és hasonló kijelentések).
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan, akinek tényleg a trafikmutyi adta meg a kezdőlökést a leszokáshoz és azóta nem gyújtott rá?
Az is érdekelne egyúttal, hogy hányan vannak, akik azóta hasonló megfontolásból ("belőlem aztán ne éljenek meg Viktor barátai") feketén szerzik be a cigarettát vagy a dohányt?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ismerek olyat aki leszokott, de nem sokat.
A többség inkább átállt a fekete kereskedelemre, vagy külföldről (amúgy is olcsóbban) hoz be magának cigit.
A családban van nálunk dohányos, de ilyen nemzeti sz*rba soha nem tették be a lábukat és ahogy ismerem őket nem is fogják.
"Az is érdekelne egyúttal, hogy hányan vannak, akik azóta hasonló megfontolásból ("belőlem aztán ne éljenek meg Viktor barátai") feketén szerzik be a cigarettát vagy a dohányt? "
15 éve feketén szerzem be. Belőlem eddig sem éltek.
"Magyarországon nem drágább a cigi, mint az unióban."
És a bérek sem alacsonyabbak mi? Hányan keresnek az unióban 49 400 Forintot? Magyarországon 200 ezren.
"Én igen, mióta dohánybolt van, nem vettem cigit. Szóval fura, de hálás is vagyok, hogy ilyen patkány módon hajtották végre ezt a mutyit, ha minden maradt volna a régiben, valószínűleg továbbra is dohányoznék."
Fogadjunk, hogy míg létre nem hozzák a nemzeti élelmiszerbolt hálózatot, te még enni is fogsz te rohadt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!