Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Trafikmutyi, Fidesz?

Trafikmutyi, Fidesz?

Figyelt kérdés
Mire jó az, hogy Fideszes cimborák egymás közt elosztják ezt a trafik üzemeltetési engedélyt? Mennyivel lesznek drágábbak a dohánytermékek? Miért útálnak az emberek mikor ennek a véeményemnek erősebben adok hangot?
2013. jún. 29. 01:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
4%
Mert még csak helyesen sem tudsz írni.
2013. jún. 29. 01:56
 2/20 A kérdező kommentje:
Miért ne tudnék?
2013. jún. 29. 02:19
 3/20 anonim ***** válasza:
6%

Nem tudjuk miért, de nem tudsz.

Utálnak rövid 'u', de egyébként jelzi a szövegszerkesztője az oldalnak. Amúgy egy ilyen kérdés már volt. Pill és linkelem

2013. jún. 29. 02:32
 4/20 anonim ***** válasza:
2013. jún. 29. 02:33
 5/20 anonim ***** válasza:
87%

"...de egyébként jelzi a szövegszerkesztője az oldalnak."

az oldalnak egy darab szövegszerkesztője sincs. az a te böngésződ saját vívmánya. ha ennyit sem tudsz, akkor nem biztos, osztanod kellene az észt...

2013. jún. 29. 02:40
 6/20 anonim ***** válasza:
Bakker, a chrome... uh de hülye vagyok, bocs este van:D De attól még tényleg rövid u.
2013. jún. 29. 02:54
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mire jó az, hogy Fideszes cimborák egymás közt elosztják ezt a trafik üzemeltetési engedélyt?"

Szerinted mire jó sok pénzt keresni? Nem is tudom...

2013. jún. 29. 06:59
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
és ez még csak a kezdet..nemsoká jön a nemzeti pogácsabolt, oszt a fornetti mehet a levesbe.xD
2013. jún. 29. 07:16
 9/20 anonim ***** válasza:

"nemsoká jön a nemzeti pogácsabolt"

Lángos-bolt, nem pogácsabolt.

2013. jún. 29. 07:20
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

Ezekből a Mutyikból is jól látszik hogy Orbán felosztotta az Országot fideszes és nem fideszes emberekre, A Kubatov lista óta ez nem kérdés.

És ezek tudatában Orbán azt hirdeti hogy fogjunk össze, Hát fogjunk! de ki kivel fogjon össze?!

Talán nekem a csórónak akit agyon adóztat Orbán és kormánya össze kellene fognom a gazdag emberrel aki mindenjót megkap ettől a kormánytól. Azért fogjunk össze hogy a gazdag még gazdagabb legyen? nekem mi a jó ebben? Ha én összefogok valakivel az az alap hogy egyenlően jóljárjunk mind a ketten.

Sunyi ez a az Orbán féle megközelítés! Tovább erősíti azt az érzést az emberekben hogy mutyizni kell mert különben nem érsz el semmit sem az életben és csóró maradsz életed végéig, ugyan becsületes csóró de csóró. Milyen ember ez az Orbán???

2013. jún. 29. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!