Trafikmutyi, Fidesz?
"Tovább erősíti azt az érzést az emberekben hogy mutyizni kell mert különben nem érsz el semmit sem az életben és csóró maradsz életed végéig, ugyan becsületes csóró de csóró."
Nem tudom mit vártál, ez nálunk már ilyen nemzeti szokás...
Én nem értem ezt a trafikos lázongást. Akit zavar, hogy fideszeseké lesz a pénz, az szokjon le. Így nem ad nekik pénzt, hanem megtartja magának, ráadásul egészségesebb is lesz.
Ha eddig nem tette, ez kiváló alkalom a leszokásra.
Már ezen a területen is a gazdagok járnak jól a kisemberek meg fizetnek és fizetnek mint a barom.
"ne nevetess"
De nevettetünk. Mi, nevettetok nem a vegeredmenyre koncentralunk, hanem a folyamatra, hogy mindenkinek, neked, nekem a kerdezonek es a Simicskanak is egyenlo eselye legyen.
Érdemes szerintem más oldalról is nekimenni attól, hogy nem dohányzom, nem támogatom őket és akkor mi bajom van vele.
Mi van akkor pl. ha van egy gyerek, aki most 16 éves és 2 év múlva kitalálja, hogy ha a fene fenét eszik is, márpedig ő dohánytermékeket fog árusítani.
Magyarországon, magyar állampolgárként lesz-e szabadsága arra, hogy ezt megtegye, vagy gyakorlatilag 18 éven keresztül még, amíg az első körösök 20 éve letelik, az egyenlők közt kicsit kevésbé lesz egyenlő?
De akár szerintem még az sem kell, hogy most még kiskorú legyen, engem is megszállhat jövőre az ihlet, hogy csak ezt akarom csinálni és semmi mást. Hogyan képviseli a magyar állam az érdekeimet akkor?
És egyébként is, mi szükség volt erre az egészre?
Az egyetlen, legalább nagyon távolról nézve elfogadható válasz az egészség védelme, de nekem itt is felmerül a kérdés, hogy miért, az állampolgár ilyen szintű egészségvédelme az állami feladat? Mert ha igen, akkor a reggelinél is bejöhetne egy hivatalnok a lakásból és elvehetné a kezemből a zsíroskenyeret, mondván hülye vagyok magamhoz, nem értek hozzám :), de ő majd segít.
Tulajdonképpen a teljes cselekvőképességet így el is lehetne törölni, elég lenne az a két kategória, hogy "cselekvőképtelen" ill., hogy "korlátozottan cselekvőképes, állami felügyeletre szorul".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!