Nektek őszintén mi a véleményetek erről a videóról?
semmi.ezekkel a problémákkal mindenki tisztában van.viszont globálisan kell szemlélni a létezésünket.nem az az emberiség célja hogy örökké fennmaradjon így aztán nem lesz soha tökéletes a világ melyben élünk.az a 2 millió év mióta emberről beszélhetünk,jelentéktelen idő a világegyetem korához viszonyítva,röpke pillanat csupán.vagy elpusztítjuk az életterünket magunk körül vagy nem,de biztosan vége lesz az emberiségnek is.aztán a Föld regenerálódik és új életformák jönnek létre.az ember is a múlt ködébe vész a dínókhoz hasonlóan.
a videóban látott problémákon itt Mo.-on nem lehet változtatni tehát alkalmazkodni kell,más megoldást nem látok.
Szerintem ezek ellen "mi" nem sokat tehetünk, nem tudom megvédeni az őserdőket, nem tudok enni adni 30 ezer afrikainak, ezen kívül vannak kisebb problémák is a nagyok közé keverve.
Ez az amit hiába tudok,tehetetlen vagyok.
# 3 Teljesen igazad van. Imádom, amikor siránkoznak egyesek, hogy éheznek, közben ott rohangál 10 gyerek körülöttük. Ha meg véletlenül azt találnád mondani, hogy operáltassa magát meg, akkor fel van háborodva.
Egyébként a videóban lévő problémák aktuálisak, de egyáltalán nem egyedi. Régen ugyanúgy meg voltak a problémák, mint most. Sőt, egyes időszakok egyenesen pokoliak voltak. Mindig lesznek éhezők, szegények, elesettek. A videóban lévő szöveg pedig nagyon pongyolán volt megfogalmazva. Fájt néha olvasni!
Egyébként azt tudtátok, hogy a fejletlen és szegény országok lakói azért is csinálnak 10 gyereket. Mert azok a gyerekek már gyerek korukban dolgoznak.
De azért köszi a válaszokat. Valami ilyesmikre számítottam. :)
A szokásos konteós maszlag pár valós globális problémával megspékelve, ráadásul a szokásos gané felirat sem maradhatott el. De azért azt megkérdezném a videó készítőjétől, hol lakozik szerinte az a három milliárd felvilágosult?
Amúgy negyedóra alatt össze lehetne dobni ennek az ellentettjét is, ami legalább olyan igaz lenne. Nem látom azt amit a készítő lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!