Mi a velemenyed az ufo Obama testorsegeben videorol?
Shalom!
Szerintem nincsenek ufók a testőrségében.
Az csak Voldemort!
Semmi ok a félelemre!
Ne tegyetek úgy mintha nem láttátok volna!!!
http://www.youtube.com/watch?v=f5YkIaY58ng
Szerintem az emberek feketében egyik ügynöke.De az is lehet ,hogy a sötét nagyúr visszatért!
Megneztem a videot.
VILAGOS, hogy KULONBOZO alkalmakkor felvett reszletek osszebarkacsolasa.
Csak egyetlen peldat mondok:
A felvetel ALLITOLAG az AIPAC naggyulesen tortenik, az elso kepsorok ezt is mutatjak.
0:18-nal latunk egy szornyu pofat, elotte tabla Mr Lee, ahogy KONFERENCIAKON (NEM gyuleseken) lenni szokott.
De azert legyunk engedekenyek, es mondjuk, hogy volt kulon egy "tiszteletbeli asztal", ahol a nagykutyak ultek.
Akkor ugye az AIPAC kozgyulesen Peresz, Izrael Allam elnoke nyilvan ennel az asztalnal kap helyet, sot a fohelyet.
Ezzel szemben 1:22-nel vilagosan latszik, hogy Peresz a NEZOTEREN, masokkal egyutt ul.
Vegyetek mar eszre az osszeeskuves elmeletek "modszereit"!!! A kepek osszevagasa egyik technikajuk.
Ez nem összeesküvés elmélet, hanem baromság.
Ö.e. az, hogy pl a WTC-t nem az arabok okozták, van vagy lesz Világkomány. Tudd megkülönböztetni. különben olyan hülyének fogsz kinézni, mint akik elhiszik ezt a videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!