Obama zsidó?
első: akkor elég tájékozatlan vagy. megkockáztatom h gyökér...
a zsidó az vallás tehát nem köthető rasszhoz...
ha mégis kötöd akkor is vannak sötétebb bőrűek hiszen az európai zsidóság természetesen fehér az izraeli fajta pedig barnább arabosabb. de ha 1 koreai felveszi ezt a vallást akkor még sárga is lesz...kérlekszépen ne legyünk hülyék...
a kérdésre sajnos nemtudom a választ attól h (félig)feka még lehet zsidó. no nem mintha rossz ember lenne ettől...
Én kíváncsi lennék a válaszokra. Fogalmam sincs, hogy Obama zsidó-e vagy sem. Származását tekintve, több, mint valószínű, hogy nem, de vallását tekintve nem kizárt. Bár, a színesbőrűek Amerikában általában katolikusokat.
Obama munkásságáról érdemben nem tudok nyilatkozni, nem szoktam kifejezetten az amerikai politikát szemmel tartani, bár azért voltak fura megszólalásai, arra emlékszem.
Nyilván nem zsidó, már csak azért sem mert a kutya sem szavazott volna egy feka zsidó elnökre az USA-ban, az lenne a multikulti netovábbja.
Ahhoz nem kell zsidónak lenni, hogy valaki szimpatizáljon (bizniszeljen) velük!
kedves második ahogy te magad is magad ellen magyaráztál, lehet valaki zsidó származású, ahogy te is mondtad, izraelita.
Attól, hogy valaki afroamerikai és Európában él, még nem mondjuk, hogy fehér néger.
Persze sok izraeli származású ember már rég nem tiszta izraeli, mivel keveredtek az európai emberekkel. De ettől még vannak külső jelek, pl haj, állítólag az orr is.
Obama legfeljebb vallásban lehetne zsidó, de biztos vagyok benne, hogy nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!