Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Obama zsidó?

Obama zsidó?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 08:33
1 2 3 4 5
 31/47 anonim válasza:
73%
Obama NEM zsidó!!!! Nemtom honnan jött az ötlet de elég beteg:D
2010. febr. 6. 10:42
 32/47 anonim ***** válasza:
A kérdés írója provokál,mintha nem tudná:divattá vált zsidózni meg cigányozni...!
2010. febr. 7. 05:54
 33/47 anonim ***** válasza:
Már többször kérdeztem:ki jogosult arra,jogy megállapítsa,hogy válaszom HASZNOS-E vagy SEM??? Ennek így nincs értelme!
2010. febr. 7. 05:57
 34/47 anonim válasza:
Kriptozsidó max.
2010. febr. 7. 11:51
 35/47 anonim ***** válasza:
38%
szerintem cigány
2010. febr. 7. 14:01
 36/47 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem tök mindegy hogy zsidó vagy más, a kérdés inkább az, hogy kiket szolgál, mert ha a cionistákat (ennek utána kell néznetek, mert különben van aki nem tudja, kik is ezek a férgek)szolgálja, akkor az már nagyobb baj, ugyanis a szép új világunkat ők próbálják irányítani és teszem hozzá nem kis sikerrel.
2010. febr. 8. 10:12
 37/47 anonim válasza:
58%

Elmondani nem tudom mennyire elszomorítanak az itt leírt válaszok ill. a kérdező kommentjei is. Először is: hogy lehet egy mondatban együtt említeni a zsidókat és a cigányokat???? Szerintetek ez egy kategória? Azt hiszem a cigányokat senkinek sem kell bemutatni, ezért ezt nem is részletezném. Ezzel szemben a zsidó ember pontosan ugyanolyan mint te vagy én, bármelyikünk, vagy szlovák vagy amerikai vagy akárki: dolgozó, tanult, normális emberek, akik között ugyanúgy vannak jó és rossz emberek mint mondjuk a magyarok között. Mi ez a zsidózás? Nem volt elég a II. világháború? Azt gondolná az ember hogy az elég nagy tanulsággal szolgált az emberiségnek, de úgy látom mégsem. Nem mindegy Obama zsidó-e vagy sem? (gőzöm sincs hogy az-e egyébként) Amerika mindig is Izrael-barát politikát folytatott, ez nem titok.

Na mindegy... akiknek ilyen elvakult véleményük van valamiről, azon én változtatni úgyse tudok, de fontosnak tartottam leírni, mennyire elítélem ezt. Üdv mindenkinek: egy nem zsidó, nem cionista átlagos magyar ember

2010. febr. 8. 23:39
 38/47 anonim ***** válasza:

Valóban igazad van, de még mielőtt az antiszemitizmus oltárán leborulnál, szerintem nézz utána a cionista kifejezésnek. A videós és egyéb közösségi portálokon találod a történelem nagy igazságait, mert amit a cenzúrázott tankönyvekben tanítanak, a fele sem igaz. Ha az emberiség tudná és meg is értené csak annak a töredékét, amit ezek a férgek (cionisták) elkövettek ellenünk, akkor már régen kitört volna a III. világháború. A második világháború is ezek miatt tört ki és ezt nem a légből kapom, mert biz ez le vagyon írva, csak a könyvtárakban senki sem keresi, mert erre van idomítva a társadalom. Jelszavuk és cselekedeteik a régen is jól bevált "Oszd meg és uralkodj!" elv. Ezen is elgondolkodnék erősen a helyedben, még mielőtt bárkit is bírálnál a gondolataiért.

A másik a holokauszt. Ennek is nézz kérlek utána, hogy hogyan is keletkezett!

Nesze neked szép új világ!!!!!!!!!!!!!!!

2010. febr. 9. 11:11
 39/47 bary79 ***** válasza:

11:11

Maximálisan igazad van!

Vérlázító, amit ezek a férgek művelnek az országunkban, a nemzetünkkel, és egész világszerte!

Sajnos az emberek többsége a TV-t bámulva vakon elhiszi amit abban vetítenek: az agymosást! Kamuhírek, szórakoztató show-k, amik elterelik a gojok figyelmét a bajokról, a kamukausztot sujkolják az agyba, ebből az előre, gondosan kitervelt történelemhamisításból profitálnak már 65 éve! Hazátlan mocskok!

2010. ápr. 3. 12:04
 40/47 anonim ***** válasza:

Vannak feketebőrű zsidók azUSÁban,de ő nem az.Magam is láttam olyat.Éppen tfillinben légolt.

Jah és én is az vagyok-csak fehér.

2010. ápr. 21. 23:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!