Obama zsidó?
Elmondani nem tudom mennyire elszomorítanak az itt leírt válaszok ill. a kérdező kommentjei is. Először is: hogy lehet egy mondatban együtt említeni a zsidókat és a cigányokat???? Szerintetek ez egy kategória? Azt hiszem a cigányokat senkinek sem kell bemutatni, ezért ezt nem is részletezném. Ezzel szemben a zsidó ember pontosan ugyanolyan mint te vagy én, bármelyikünk, vagy szlovák vagy amerikai vagy akárki: dolgozó, tanult, normális emberek, akik között ugyanúgy vannak jó és rossz emberek mint mondjuk a magyarok között. Mi ez a zsidózás? Nem volt elég a II. világháború? Azt gondolná az ember hogy az elég nagy tanulsággal szolgált az emberiségnek, de úgy látom mégsem. Nem mindegy Obama zsidó-e vagy sem? (gőzöm sincs hogy az-e egyébként) Amerika mindig is Izrael-barát politikát folytatott, ez nem titok.
Na mindegy... akiknek ilyen elvakult véleményük van valamiről, azon én változtatni úgyse tudok, de fontosnak tartottam leírni, mennyire elítélem ezt. Üdv mindenkinek: egy nem zsidó, nem cionista átlagos magyar ember
Valóban igazad van, de még mielőtt az antiszemitizmus oltárán leborulnál, szerintem nézz utána a cionista kifejezésnek. A videós és egyéb közösségi portálokon találod a történelem nagy igazságait, mert amit a cenzúrázott tankönyvekben tanítanak, a fele sem igaz. Ha az emberiség tudná és meg is értené csak annak a töredékét, amit ezek a férgek (cionisták) elkövettek ellenünk, akkor már régen kitört volna a III. világháború. A második világháború is ezek miatt tört ki és ezt nem a légből kapom, mert biz ez le vagyon írva, csak a könyvtárakban senki sem keresi, mert erre van idomítva a társadalom. Jelszavuk és cselekedeteik a régen is jól bevált "Oszd meg és uralkodj!" elv. Ezen is elgondolkodnék erősen a helyedben, még mielőtt bárkit is bírálnál a gondolataiért.
A másik a holokauszt. Ennek is nézz kérlek utána, hogy hogyan is keletkezett!
Nesze neked szép új világ!!!!!!!!!!!!!!!
11:11
Maximálisan igazad van!
Vérlázító, amit ezek a férgek művelnek az országunkban, a nemzetünkkel, és egész világszerte!
Sajnos az emberek többsége a TV-t bámulva vakon elhiszi amit abban vetítenek: az agymosást! Kamuhírek, szórakoztató show-k, amik elterelik a gojok figyelmét a bajokról, a kamukausztot sujkolják az agyba, ebből az előre, gondosan kitervelt történelemhamisításból profitálnak már 65 éve! Hazátlan mocskok!
Vannak feketebőrű zsidók azUSÁban,de ő nem az.Magam is láttam olyat.Éppen tfillinben légolt.
Jah és én is az vagyok-csak fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!