Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Fájna a két nagy kereskedelmi...

Fájna a két nagy kereskedelmi tv-nek október 23-án valami ezzel kapsolatos filmet leadni?

Figyelt kérdés

Teljesen fel vagyok háborodva... Tavaly is majdnem ugyanaz volt a helyzet, az "ünnepi műsör" tele volt mesékkel meg hülyeségekkel, majd este 11-től leadták a Szabadság szerelmet meg egy másik '56-os filmet, de azt akkor már ki nézi?...

Ma a tv2 műsora tele van hülyeségekkel, az esi film azt hiszem a Szinbád, az rtl meg 0 óra 40 perctől lead egy '56-tal foglalkozó filmet ugyan, de mégis, van valaki, aki azt nézi?! Ehelyett mondjuk most megy egy angol királynővel foglalkozó film az rtl-en. Csodás.

Nem, nem szabadult el bennem a vadmagyarság, mielőtt kapnám a kritikákat. De csodálkozunk azon, hogy manapság az emberek azt sem tudják, miért munkaszüneti nap okt. 23.??

Bezzeg Diana hercegő halálának x. évfordulóján az rtl klub egy egész délután a hercegnővel kapcsolatos filmeket játszott. Nem fél óráig, hanem csaknem egész délután, kb. du. 1től 6-ig...

Dianára nekünk, magyaroknak, akiknek semmi közünk nincsen hozzá (persze sajnálom meg minden, biztos jó ember volt ahogy bemutatják), meg kell emlékezni, de a szabadságért életüket áldozó magyarokról nem?

2009. okt. 23. 10:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Témához kapcsolódó videó:

http://www.youtube.com/watch?v=shbLfjEowjA

2009. okt. 23. 23:25
 12/22 anonim ***** válasza:
23:25 - Én nem vagyok jobbikos, meg úgy általában utálom a politikát, de Vonának ebben speciel igaza van.
2009. okt. 23. 23:28
 13/22 anonim ***** válasza:

Gondolom Vona tudja, hogy csak akkor nézné valaki is az ő szélsőjobbos adásaikat, ha minden más adót (tv2-t, rtl-t) beszüntetnek!

Mellesleg elképzelem, hogy most ott rettegnek a TV2-ben és a RTL-ben, hogy Vona majd 20 év múlva hatalomra kerül, és lerombolja a székházukat!

Beszélni mindenki tud!

2009. okt. 23. 23:31
 14/22 anonim ***** válasza:

23:31 - Miért, szerinted a TV2 és az RTL klub minőségi?

Régen volt RTL-en mesedélután hétköznap 3 mesével, azt is megszüntették, pedig a gyerekeknek az való főműsoridőben.

Jó, én mondjuk már csak a F1-et nézem az RTL-en, egyébként más adókat szoktam nézni (Animal Planet, Disney csatorna, Viasat néhány műsora - pl. a nagy házalakítást vagy a pokol konyháját).

Az RTL és a TV2 már rég nem minőségi adók.

2009. okt. 24. 00:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Attól még az emberek azt nézik és Vona szerint nem lehet az embereket rávenni arra, hogy mást nézzenek, pl. jobb, színvonalasabb műsorokkal, csak úgy, ha lerombolják és beszüntetik őket.

Érted, hogy mi ezzel a problémám? Nem hiszi el rólunk emberekről, hogy el tudjuk dönteni, mit akarunk nézni, hanem majd ő mint az atyaúristen eldönti, hogy nekünk mi jó. Ami szerinte nem jó, azt majd ő megszünteti.

Ez kb. az a szint, minthogy most betiltjuk a Fideszt és az MSZP-t, mert ártanak Magyarországnak?

Persze így el lehet érni, hogy az emberek azt nézzék amit ő akar, de mennyire gáz ez már így!

2009. okt. 24. 00:41
 16/22 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz?Ha a drog tiltott,akkor a selejt is lehet nyugodtan.

Ha azt nézed hányszor megbüntették már a két"vezető"csatornát,már rég be kellett volna zárniuk,meg jól eltiltani a műsorok szerkesztőit a további néphülyítéstől.

Nézd meg a szerencsétlen "sztárokat"akiket tönkretettek,a nagyŐAnikó,bbÉvi,sőt neki a gyermekei,meg a többiek.

Mondhatjuk lassan emberéleteket is követelni fog ez a fajta média!

2009. okt. 24. 00:50
 17/22 anonim ***** válasza:
Én egyetértek veled. Nekem a Csinibaba is jó lenne, de talán tavaly volt, hogy valami Zs kategóriás karatés filmet adtak az RTL-en, hát az már nekem is sok volt. Legalább minimális köze lenne a dolognak a magyarokhoz, vagy forradalomhoz, szabadsághoz, még a Függetlenség napja is elmenne, hisz szabadság, újra kivívjuk, egyebek. De basszus tényleg, Szinbád??? Ez szánalom. Amúgy az is az, hogy mióta meg van a Szabadság , szerelem, azóta valamelyik adón tuti lemegy ilyenkor, bár mindig jót nevetek Dobó Kata szánalmasan gyenge alakításán.
2009. okt. 24. 02:32
 18/22 anonim ***** válasza:
A másik csatornán meg az idióta herripoter gyerekmese ment. Ennél nehéz alább adni.
2009. okt. 24. 07:34
 19/22 anonim válasza:
nem, nem az a megoldás, hogy nézz más tvt, teljesen egyetértek veled.és ha fellángolna benned a magyarság , akkor mi van?szeritem pont az a helyes, és mindenkiben élnie kéne.de sajnos nem tart még ott a ország, pedig akkor sok mindent meg lehetne oldani.ez az én véleményem.(15 éves vok)
2009. okt. 24. 12:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem adnak le, mert nem akarnak, ennyi, nem kell túldramatizálni. Szerintem az a baj, hogy mindenki nagyon beleéli magát, ahogy te is, minden ilyen izé bizé nemzetiségi szarba, az egész év tele van gyásznapokkal, meg tudomisén, ha más országokban képesek a jót ünnepelni, akkor nálunk miért nem lehet? Rendben, tudni kell ezeket a dátumokat, történelmi háttérrel, de mindennek van határa.
2009. okt. 25. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!