Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az emberek miért utálják...

Az emberek miért utálják annyira a kereskedelmi csatornákat?

Figyelt kérdés

Valóban jön a szar a médiából, de szerintem az egész a kereslet-kínálat alapján működik. Nézettség nélkül nincs műsor.

Látta valaki azt a South Park részt, mikor a multit csak úgy tudták lerombolni, hogy összetörik a szívét, ami egy tükör volt ?

Na, én ezt is így képzelem el. Amíg van igény ezekre a műsorokra, addig marad a sok bulvár.

Vagy más kritériumok alapján válogatják össze, hogy mi kerüljön adásba ?

2010. aug. 29. 23:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
40%
Értetted a mondanivalóját annak a résznek?Miután lerombolták a plázát az öreg kisboltjából nőtt ki újra..
2010. aug. 29. 23:37
 2/22 Fullteam ***** válasza:

a sok celeb,akiknek állandóan feltűnési viszketekségük van..pff...és ez nem cak MO-n van így,de it főleg.

Meg a sok hüle reklám,aminek semmi értelme. A Hallmarkon ma néztem egy filmet.7 perc ment le a filmből,már benyomták az 5 perces reklámot...:S

2010. aug. 29. 23:37
 3/22 anonim ***** válasza:
29%

Ahelyett, hogy örülnétek, hogy nem csak egy állami tévé van, ideológiai műsorokkal?

Mit szólnátok, ha bekapcsolnátok a tévét, és egész nap az menne, hogy

"A Párttal, a Néppel egy az utunk!"

vagy

"Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein!"

Egyszerűen nem tudjátok megbecsülni azt a szabadságot, amit a XXI. század embere kapott a demokráciának hála, és olyan dolgok zavarnak titeket, hogy "buta celebek is vannak a tévében"

2010. aug. 29. 23:40
 4/22 A kérdező kommentje:
23:37- hát ja, értettem, de ez még jobban azt mutatja, hogy ami minket körülvesz, azt a társadalom irányítja. Kivéve persze, ha nincs monopol helyzetben, de az más
2010. aug. 29. 23:42
 5/22 anonim ***** válasza:
60%
rtl-en néha van valami film, vagy sorozat délután és ottt úgy van megcsinálva, hogy a felénél reklám majd a végén 10 perc reklám és utánna 1 percet hagytak a filmből. Ezek utánn még 10 perc reklám. 21 percből 20 volt reklám.
2010. aug. 30. 00:04
 6/22 anonim ***** válasza:
41%
Figyelj, nem kell nézni a sok szärt és kész. Aki idióta, az meg úgyis zabálja azt a moslékot amit a média okád elé. Mint ez az "éljenaszabaddemokrácia" majmoló válaszoló.
2010. aug. 30. 00:16
 7/22 anonim ***** válasza:
58%

"Az emberek miért utálják annyira a kereskedelmi csatornákat?"

.......

"Amíg van igény ezekre a műsorokra, addig marad a sok bulvár. "

Kérdező, feltettél egy kérdést, utána meg kifejtetted az ellenkezőjét. Mert ha nem tévedek, neked éppen az a bajod, hogy igenis, van igény a kereskedelmi csatornákra, és az emberek éppenséggel nem utálják őket annyira, mint amennyire te azt szeretnéd.

Én nem nézem sem az RTL-Klubot, sem a TV2-t, mert egyrészt nem érdekel, másrészt a munkám (felelősségteljes pozíció + másoddiplomás suli) miatt időm sem túl sok lenne rá. Mégsem vagyok a kereskedelmi televíziózás ellen, nézze mindenki azt, ami neki jobban tetszik. Van elég választék.

2010. aug. 30. 00:18
 8/22 Fullteam ***** válasza:
95%
énse nézem,csak már idegesító,amikor az élő F1 közvetítésbe becsatolják az energiaital reklámot,és persze,hogy akkor sokminden történik.Csak ez az idegesítő az egészbe..
2010. aug. 30. 00:18
 9/22 anonim ***** válasza:
34%

"Nézettség nélkül nincs műsor."

Márpedig műsor az van, te is látod, akkor mégse utálják az emberek! Észlény

2010. aug. 30. 00:22
 10/22 anonim ***** válasza:
A kereskedelmi adók a reklámokból élnek. A nézőik azonban nem szívesen veszik eme kellemetlenséget.
2010. aug. 30. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!