Az emberek miért utálják annyira a kereskedelmi csatornákat?
Valóban jön a szar a médiából, de szerintem az egész a kereslet-kínálat alapján működik. Nézettség nélkül nincs műsor.
Látta valaki azt a South Park részt, mikor a multit csak úgy tudták lerombolni, hogy összetörik a szívét, ami egy tükör volt ?
Na, én ezt is így képzelem el. Amíg van igény ezekre a műsorokra, addig marad a sok bulvár.
Vagy más kritériumok alapján válogatják össze, hogy mi kerüljön adásba ?
a sok celeb,akiknek állandóan feltűnési viszketekségük van..pff...és ez nem cak MO-n van így,de it főleg.
Meg a sok hüle reklám,aminek semmi értelme. A Hallmarkon ma néztem egy filmet.7 perc ment le a filmből,már benyomták az 5 perces reklámot...:S
Ahelyett, hogy örülnétek, hogy nem csak egy állami tévé van, ideológiai műsorokkal?
Mit szólnátok, ha bekapcsolnátok a tévét, és egész nap az menne, hogy
"A Párttal, a Néppel egy az utunk!"
vagy
"Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein!"
Egyszerűen nem tudjátok megbecsülni azt a szabadságot, amit a XXI. század embere kapott a demokráciának hála, és olyan dolgok zavarnak titeket, hogy "buta celebek is vannak a tévében"
"Az emberek miért utálják annyira a kereskedelmi csatornákat?"
.......
"Amíg van igény ezekre a műsorokra, addig marad a sok bulvár. "
Kérdező, feltettél egy kérdést, utána meg kifejtetted az ellenkezőjét. Mert ha nem tévedek, neked éppen az a bajod, hogy igenis, van igény a kereskedelmi csatornákra, és az emberek éppenséggel nem utálják őket annyira, mint amennyire te azt szeretnéd.
Én nem nézem sem az RTL-Klubot, sem a TV2-t, mert egyrészt nem érdekel, másrészt a munkám (felelősségteljes pozíció + másoddiplomás suli) miatt időm sem túl sok lenne rá. Mégsem vagyok a kereskedelmi televíziózás ellen, nézze mindenki azt, ami neki jobban tetszik. Van elég választék.
"Nézettség nélkül nincs műsor."
Márpedig műsor az van, te is látod, akkor mégse utálják az emberek! Észlény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!