Az emberek miért utálják annyira a kereskedelmi csatornákat?
Valóban jön a szar a médiából, de szerintem az egész a kereslet-kínálat alapján működik. Nézettség nélkül nincs műsor.
Látta valaki azt a South Park részt, mikor a multit csak úgy tudták lerombolni, hogy összetörik a szívét, ami egy tükör volt ?
Na, én ezt is így képzelem el. Amíg van igény ezekre a műsorokra, addig marad a sok bulvár.
Vagy más kritériumok alapján válogatják össze, hogy mi kerüljön adásba ?
00:18- én semleges vagyok. Bár nem nézek tv-t, de csak azért, mert nem köt le.
Ezt a "romboljukleaszékházukat" dolgot nem vágtam. A csatornák nagyon nézettség orientáltak, azt nyomatják, amire igény van. Ha sumér szappanoperákra lenne igény, akkor az menne.
Mostanában nagyon elterjedt ez a retekklubbozás, pedig először a társadalmat kellene megvizsgálni. A nézők voltak előbb, nem a sorozatok.
Azért van ezekre "igény", mert sokan vannak, akik nem tudják megfizetni a több választékkal rendelkező tévécsomagokat, ezek meg előfizetés nélkül is foghatók. Tehát nem igény kérdése, ez van, és kész... Mi egyelőre meg tudjuk fizetni a bővebb választékot, és át is kapcsolgatok máshova.
Utálom, amikor egy műsort megszakítanak reklámmal (jó, ha ki kell menni pisilni vagy hasmenésem van, akkor kapóra jön, de akkor is), F1 közvetítést is megszakítják újabban, pedig szerintem a F1 rajongók közül akkor épp senkit nem a reklám érdekel, hanem a verseny állása, a közvetítés...
Ha átkapcsolok reklámkor, nem tudom, mikor folytatják, később kapcsolok vissza, lemaradok...
Ajánlom figyelmedbe ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=Z4gO4mb1FGY
Az első két és fél perc pont ide tartozik.
Én azért utálom, mert nem elég, hogy a szart adják benne, hanem még ráadásul UGYANAZT a szart adják, éves ciklusban. Egy példa: Tegnap, pont valamelyik Star Wars új trilógiás fos epizód volt az RTL-en MEGINT! Szerintem nincs egy éve, hogy utoljára adták. Az eredeti trilógiára meg már nem is emlékszem, hogy mikor adhatták valaha kereskedelmi csatornán.
Vagy az, hogy képesek egy B. kategóriás, színvonaltalan, bugyuta, unalmas, szar, minőségtelen Eric Roberts, Marc Dacascos, vagy Arnold Vooslo akciófilmet leadni főműsoridőben, mintha valami filmművészeti remekmű lenne. Közben meg egy fos. Egy szar. Ellenben idejét nem tudom már, hogy mikor adtak kereskedelmi tv-ben pl. Stanley Kubrick filmet. Arra pont lenne igényem.
De tudom, ha nem tetszik nem kell nézni. Hát nem tetszik, és nem is nézem. Elmehetnek az anyjukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!