Mit szólnátok egy vér nélküli forradalomhoz?
Az baj, hogy nem tudjuk megállapítani, hogy ki él hal a hazájáért és ki hazaáruló.
Nem létezik erre teszt vagy vizsgálat.
A szavak csak szavak.
Emlékezz, az SZDSZ-nek milyen jó marketingje volt ,de közben meg miket művelt.
S ha nem mennek el mit csinálsz?
Szerinted majd bemész és demokratikusan közlöd,hogy kedves Orbán úr légy szíves menj el a parlamentből, mire ő felállna azt mondaná,hogy Önnek tökéletesen igaza van, és ha nem szól eszembe sem jut, már megyek is?!
Na meg honnan szeded össze a jó embereket?Bemész a henteshez, hogy te Józsi, de nagyon jól szeleteled a csirkemellet, tökéletes vezetője lennél az országnak.
Továbbá vannak "magyarok" akik akik nem szeretnék ha a magyaroké lenne az ország és azt sem,hogy a magyar vezetők magyar érdekeket képviseljenek.
második
nem nem megyek be de szerintem az emberekbe már össze gyűlt annyi gyűlölet az elmúlt évek alatt hogy lehet nem kellene neki kétszer mondani hogy jöjjenek.Amúgy meg törődjünk bele a sorsunkba hogy sokaknak meg kell vonniuk maguktól dolgokat hogy életben maradjanak és éhen ne haljanak.Csak össze kéne fogni és hiddel a jó emberek jönnének maguktól.
"Az baj, hogy nem tudjuk megállapítani, hogy ki él hal a hazájáért és ki hazaáruló. "
Én meg tudom.
"És aztán"
A Magyar föld a Magyaroké lenne nem másoké és új reformok látnának napvilágot.
Erre találták ki a parlamenti választásokat. Győzz meg 20 ezer embert, hogy a választókerületedben te vagy a legjobb, és máris képviselheted őket.
(btw: a "magyar" szó miért nagybetű? Ha már magyarkodunk...)
"És aztán???? Elkeserítő az egész."
És aztán átveszed a hatalmat és kormányt alapítasz magyar emberekből. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!