Szerintitek Magyarország visszakaphatja az elvett területeit (Erdélyt, Dél- vidéket, stb. )?
A Kuruc.infón olvastam, hogy az oroszok arra becsülnek, hogy 20-30 év múlva Magyarország visszakapja Erdélyt, Délvidéket, meg még egy kisebb részt az Ukrán területből.
Ez az egész csak becslés igaz, de az is igaz hogy Magyarország a történelem során máskor is vesztett területet, később vissza kapta. Mindig hallom, hogy nincs remény vagy azt hogy újra a miénk lesz minden........ az igazat megvallva én nem tudom hogy mit mondjak erre
Ti mit gondoltok ?
Területet soha senkinek sem adtak vissza csak úgy, hanem erővel vették vissza( azaz katonákkal elfoglalták azt a területet).
Szinte nulla az esélye annak, hogy vissza kapjuk a területeket.
Kizárt.
Én támogatnám ,hogy jó kapcsolatot tudjunk kialakítani szomszédokkal és a határt etnikai határvonallá tudjuk korrigálni, népszavazások útján,tehát demokratikusan természetesen.
Hisz a magyar többségű területek, csak nyűg ezeknek az országoknak.
"Miért ne lehetne.A történelem során is sokszor változott a határ és még fog is."
Így van. Erre pontosan annyi az esély, mint arra, hogy holnap reggel bemegyünk dolgozni.
20-30 év múlva a határok csak jelképesek lesznek, mert minden állam polgára oda megy, ahova akar.
Különben sem lenne semmi értelme visszakapni ezeket a területeket. Mit csinálnák azokkal a nem magyarokkal, akik ott élnek? Arról már nem is beszélve, hogy az itt élők közül is aki teheti, elmegy külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!