Ha nem hiszem el ezt a hihetetlen történetet, akkor már egyből náci vagyok?
Itt valószínűleg az újságíró nem jól adta vissza a nyilatkozó szavait. De a lényeg kiolvasható igy is, és ez nem von le semmit a megtörtént borzalmak nagyságából.
Amúgy nem azért vagy náci- fasiszta. A fajtádnak mindegy, hogy mi a téma lényeg, hogy mindig csak gyülőlködhessen. Máskülönben nem foglalkoznátok szektásan-dogmatikusan 24/24 a témával.
"Itt valószínűleg az újságíró nem jól adta vissza a nyilatkozó szavait."
A riporter max azt tudja visszaadni amit elmondtak neki. A riporter alany szavahihetőségét pedig az ott leírtak tökéletesen visszaadják. Ha valakinek az állításai nem állnak meg akkor miről beszélünk?
Továbbá a néni bizonyára véletlenül jelentkezett egy más nevén lévő bankszámlaösszegért... Véletlen persze, ha én csinálnám az csalás lenne és felelnem kellene érte. Kimondhatatlan dolgok történtek a 40-es években, de nem szabad hagyni, hogy ezt bárki meglovagolja és hasznot húzzon belőle.
A hölgy állításait megcáfolták több ponton is. Jó persze, nem volt irigylésre méltó sorsa de azért maradjunk a tényeknél... Ami munkatábor volt az nem haláltábor. Akik orosz katonák voltak azok nem angolok. Aki nem rendelkezett svájci bankszámlával az nem rendelkezett.
Ahogy korábban írtam, legalább az évszámokat helytállóak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!