StephenSmall kérdése:
Ha az egyik szomszédom megfenegyet hogy ne deszkázzak a biciklis uton mert behallatsik és ha ot fogok csattogni elveszi deszkám, de én továbbra is deszkázok tehet valamit ellne valami feljelentés vagy valami vagy nem mert ez közterület?
Figyelt kérdés
g2013. júl. 1. 14:23
1/6 anonim válasza:
eösebb kutya ba_szik.
neki csendháboritás, neked közterület. ami nem megy tetlegességig a dolog addig te semmit nem tudsz tenni. de ö viszont igen. rádhivja a rendöröket.
a szomszéd köcsög gyerek a zsák utcánkba heteken keresztül le fel motorozott jogsi nélkül. a dupla sallerek sem tántoritották el. a csendháboritásos birság viszont már elvette a kedvét
2/6 anonim válasza:
A szomszédot soha nem jó bosszantani.
Nem tudsz egy kicsivel arrébb menni legalább?
Tenni nem sokat tehet, de ő is cserébe elkezdhet ezt-azt csinálni ami téged fog idegesíteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Ő azstalos és épitettem boxot és ő vágta a box ra méretre bútorlapot és mikor fűrészel nagyon hangos szóval de amúgy 5. szomszédom és a szembe szomszédomat meg nem zavarja, hogy deszkázok? nem tudok hova menn inyiregyjázán lebontották a parkot :S
2013. júl. 1. 14:39
4/6 A kérdező kommentje:
és ha rám hivja a rendőröket meg birságolnak?
2013. júl. 1. 14:40
5/6 anonim válasza:
Nem, de a tanárod megbuktathat magyarból.
6/6 A kérdező kommentje:
most én nem fogok helyesen gépelni ezért , valami hasznos választ akarnék
2013. júl. 2. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!