Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az Origo miért ilyen képmutató...

Az Origo miért ilyen képmutatóan tilt le hozzászólásokat bizonyos cikkeknél?

Figyelt kérdés

Elég szánalmasak , egyértelművé teszik ,hogy milyen az értékrendjük.

PL: [link]

Ennél a cikknél meg minden hasonlónál ami norvégokról szól azon letiltják a kommenteket.

Talán félnek az igazságtól,a kritikáktól?

Bizony , a hazugság ,a cenzúra szabaddá tesz.

2013. jún. 30. 14:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10%

@14:58: A kettő független egymástól.

Volt már atrocitásom, mégsem érzek folyamatos késztetést minden portálon arra, hogy kommentbe tegyek egy szép kis cigányozást.

2013. jún. 30. 15:03
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

"Azért tiltják le, mert nem lenne ott más, csak anyázás és cigányozás.

Kell ez?"

Nekem mindenképp.

2013. jún. 30. 15:04
 13/20 anonim ***** válasza:
45%

Mert összetévesztik a moderációt a cenzúrával...ez öreg hiba, de a cigOrigótól nem várok mást. Eddig se volt egy színvonalas hírportál, de most hogy "felújították", abszolút rakat szar lett (bár egy fokkal még így is jobb a Zsindexnél)

A cigóimádók meg kapták sorban a mínuszokat.

2013. jún. 30. 15:10
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

Csak azért, mert valaki nem cigányozik máris cigány imádó?

Bravó, ez aztán éles elmére vall.

2013. jún. 30. 15:15
 15/20 A kérdező kommentje:

Természetesen nem vagy cigányimádó , kedves utolsó.

Legalábbis eddigi hozzászólás alapján nem.

Én sem szidom őket a nap 24 órájában ,de amikor azt olvasom ,hogy kiraboltak egy kisnyugdíjast 1880 forintért akkor felmegy bennem a pumpa.

-tehetetlen nyugdíjasokat vernek

-fiatalokat terrorizálnak.

A sok ejrójpa imádó agyhalott lib egy indokot mondjon ,hogy ne tapossuk ki ezeknek a belét.

2013. jún. 30. 15:46
 16/20 anonim ***** válasza:

"A sok ejrójpa imádó agyhalott lib egy indokot mondjon ,hogy ne tapossuk ki ezeknek a belét."

Mert nem engedjük a plebsnek :) :) :) :) :)

2013. jún. 30. 15:48
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

"

Én sem szidom őket a nap 24 órájában ,de amikor azt olvasom ,hogy kiraboltak egy kisnyugdíjast 1880 forintért akkor felmegy bennem a pumpa. "

...és amikor a magyar csinálja ugyanezt?

2013. jún. 30. 15:55
 18/20 anonim ***** válasza:
60%

"Elég szánalmasak , egyértelművé teszik ,hogy milyen az értékrendjük. "

Nem az ő értékrendjükkel van baj, hanem azoknak a potenciális hozzászólóknak az értékrendjével, akik egy ilyen cikknél azonnal idiótizmusra visszavezethető hajlamaikat kezdik kiélni. Akinek nem inge, az nem veszi magára, de az az érzésem (és tapasztalatom), hogy itt most sokan fel fognak öltözni.

2013. jún. 30. 15:57
 19/20 anonim ***** válasza:
44%
Mert libsi, magyarellenes oldal, így az igazságnak nem áll módjukban helyt adni.
2013. jún. 30. 19:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg nem csak a romákat érintő hozzászólásokat törlik.Eleinte én sem értettem miért csak a baloldali hozzászólók ilyen aktívak az origón. Ezzel azt sugallva, hogy mindenki elégedetlen a kormány teljesítményével. Persze teszik mindezt a szokásos trágár stílusukban. Ezt elbírja az origo. Nekem persze kettőből kettő bejegyzésemet is törölték. Tényszerű volt és semmi trágárságot nem tartalmazott. Csak épp nem baloldali hangvételű volt.
2013. júl. 12. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!