Cigányoknak saját ország?
Jajj testvéreim miért itten veszekedtek egymással? Minek köll ez a gyűlölködés mindíg? A cigány úgyis megvédi a saját fajtáját, ha köll. Jajj úgy ledöfnélek most, az Isten engem úgy segéjjen. Hajjá meg oszt legyen még más bajjod is!
Még egy ijjen beszólás és meglásd úgy belédvágom a kést, azt kívánod bárcsak ne vágtam vóna beléd a kést!
"de vannak olyan cigányok akik nem lopnak"
Nem. Nincsenek ilyen cigányok és aki ilyesmit állít az hazudik.
A 21. kolléga csak téged parodizált :D Ha ez számodra nem érthető akkor sajnálatos.
Találkozhatunk a bíróságon de a rasszizmus még nem törvény ellenes... A részemről egy trágár megjegyzés sem hagyta el a "számat" (mivel írok) a fajtáddal kapcsolatban, csak tényszerű megállapításokat tettünk többiekkel. Ellenben a te fenyegetésed már majdnem a bűncselekmény kategóriájába tartozik. Már csak odáig kell eljutnod hogy élet ellenes kijelentéseket tegyél és utána anyukád próbálhat kimosni a sz*rból...
Ismersz 7 cigányt aki nem lop! Basszus akkor ez a 7 ember tökéletesen lefedi a cigányságot mivel te ismersz olyat aki nem lop.
Soha nem volt és nem is lesz saját hazájuk.
De szerintem nincs is szükségük rá.
Főleg amíg találnak ilyen birka népet, aki tenyerén hordozza őket, zsebüket segélyekkel tömi tele, mint a magyar.
kedves 4/26 érdekes a saját országodból nem adnál részt de az ázsiaiakból igen hát tuti nem engednék úgy hogy tegyél le róla
amúgy azt kéne hogy mivel európának rossz európának kell megoldania nem olyan ázsiai országra rázúdítani
éppen azt lehetne hogy kapnának 1000 négyzetkilométert amiből 500-at spanyolok, 500-at fraciák.
vagy oda adnánk Komárom-Esztergom megyét mert az a legkisebb de nekik elég.
figyelj később az egész országnak annyi lenne
amúgy ázsia tuti nem adna
és milyen megyét mondtam volna mi ? Bács-Kiskunt ami a legnagyobb ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!