Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Cigányoknak saját ország?

Cigányoknak saját ország?

Figyelt kérdés
Legalább nem rajtunk élösködnének:D
2013. jún. 18. 21:15
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
80%
Indiába szerintem még elférnének. Ott úgyis laknak 1.2 milliárdan egy kisebb népességnövekedés fel se tűnne nekik, ha valamit fizetnénk nekik szerintem benne lennének.
2013. jún. 18. 21:50
 12/40 anonim ***** válasza:
78%

Próbáld meg csak Indiába toloncolni őket. Az indiaiak tisztességesek, miért csesznél ki velük? Lakott területen sehol nem látják őket szívesen, Nyugaton is csak addig meg az arcoskodás és a jogvédelem amíg nem landol náluk 5-6 ezer "menekült".

A korábban megszólaló kisebbségi válaszoló pedig... Komolyan az elején még egyet értettem vele de a végére maga alatt vágta a fát. Ez a tipikus cigány hozzáállás, hogy 'de tezsvír a magyarok is lopnák'. Gratulálok... Tényleg meglepő, hogy egy többségi társadalom tagjai is bűnöznek...

Az írásodból megmondom hogy nem tartozol a rendes beilleszkedett cigányok közé akit érdemes lenne itt tartani.

2013. jún. 18. 21:56
 13/40 anonim ***** válasza:
0%

"Tiszántúltól+Erdély tökéletes helyszín ott már így is majdnem többségben vannak.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad.

# 3/10 ma 21:22 Privát üzenet Szerinted a válasz nem hasznos."

Szinte az egész Kárpát-medencét oda lehetne adni nekik, ha meg akarnánk szabadulni minden cigánytól... sajnos ez a helyzet...

2013. jún. 18. 21:57
 14/40 anonim ***** válasza:
14%
én meg meg mondom belőled hogy te a lopos parasztokhoz tartozol :D agyad meg nincsen...ugyanis irtam hogy nem foglalkozom a cigányokkal engem is ugyan ugy meg lopnak csak én légpuskával lövöldözni szoktam őket :D a másik meg ki is "tagadnak" bármilyen segéjt is kapnak a cigányok minket ki hagynak belőle mivel apám paraszt anynm cigány és mind2-en dolgoznak ezért azt mondják nem kaphatunk de nem is kell nem vagyunk rá szorulva milliomosok vagyunk ilyen gondjaink nincsenek :D apám erdész mérnök anyám pedig bíró
2013. jún. 18. 22:09
 15/40 anonim ***** válasza:
83%

Az írásodból továbbra is leszűrhető, hogy nem lennél érdemes a maradásra. Próbálj már meg érthetően megalkotni egy 5-10 soros szöveget. Ennyit a stilisztikáról.

Egy szóval nem írtad hogy nem foglalkozol velük...

Nem érdekel apád anyád mivel foglalkozik. Téged ez nem kupált ki ahogy látom.

Igazad van én paraszti családból származok. A felmenőim kőkemény fizikai munkával dolgoztak meg minden egyes forintért. Nem szokásom lopni.

Légpuskával lövöldözni őket, bíró édesanyád valószínűleg ennek veszettül örül.

Ez a "milliomos vagyunk" rész is tipikus cigány mentalitás. Pózolj 20 ezressel típusú megnyilvánulás.

Ne takarózz a szüleiddel ők vitték valamire, te fogod? :)

2013. jún. 18. 22:16
 16/40 anonim ***** válasza:
8%
igen fogom apám nyomát követem 3-ad éves tanuló vagyok sopronba a roth gyula szakközép iskolába én erdész felgyelőszakmát választottam és látszik h te egy fajgyűlölő vagy de engem nem zavar ugyanis nem látszom cigánynak a beszédem se olyan és a viselkedésemse a barátnőm is paraszt a haverjaim is azok de azt már mondtam bulizni szoktam kamu 20 ezresek között nem szoktam pózolni még valódinál se. Van egy boltunk ami elég jól megy és csomó erdőnk meg szántföldüknk. A másik meg mamám az tényleg olyan és rendesen szégyellem őt. Mert amikor mentem tovább tanulni ezt mondta pontosan " mi az a közép iskola? Minek az? Másnak már 14 évesen gyerek van. Gyere fel hozzám lakjál itt és mennyél el vegyél egy lányt" na én elküldtem őt a jó büdös k*rva anyába. Több száz ezreket adtunk már neki de nem tudom hogy mitcsinált vele de 1 fillére sincsen és ha pedig nem adtunk neki akkor meg jött azzal a dumával...a cigány zenéket gyűlölöm mert olyan undorító siratós ordibálos szar hogy fuhh...ha pedig keménykedni akarsz gyere le hozzánk és mutasd meg ki vagy te de előre szólok a mentőfog elvinni téged.
2013. jún. 18. 22:38
 17/40 anonim ***** válasza:
83%

Kiemelnék pár karakterisztikus cigány jellemződet:

"elküldtem őt a jó büdös k*rva anyába"

"keménykedni akarsz gyere le hozzánk"

"mutasd meg ki vagy te "

"előre szólok a mentőfog elvinni téged."

Ezek alapján a viselkedésed egy az egyben megegyezik az általam ismert beszólogatós "kiakeményhaénnem" cigányokéval.

A magyar ember helyes megnevezése a magyar nem pedig a paraszt. A fogalomzavar onnan szűrődött le hogy a barátnődet sem magyarnak hanem parasztnak nevezted...

Amikor megláttam a harmadéves szót kicsit meghűlt bennem a vér, meglepődtem hogy egyetemi szinten tanulsz... Utána rájöttem, hogy kevered a szezont a fazonnal. Amiben te vagy azt mifelénk 11. osztálynak vagy 3. osztálynak hívják.

De még egyszer külön köszönet jár a tipikus cigány fenyegetőzésekért, ennél jobban be sem bizonyíthattad volna nekem, hogy egy hajszállal sem vagy jobb a balhés társaidnál.

2013. jún. 18. 22:52
 18/40 anonim ***** válasza:
0%
engem nem érdekel hogy mit mondasz :D azt nem tagadom hogy nem vagyok cigány csak más a kultúránk :D ha meg cikizni akarsz akkor googleba keress jobb be szólásokat mert ezek semmik ennél a saját apám jobban eláztat.
2013. jún. 18. 23:01
 19/40 anonim ***** válasza:
69%

"azt nem tagadom hogy nem vagyok cigány "

Mármint azt akartad írni hogy: azt nem tagadom hogy cigány vagyok. Nem baj majd leírom én amit te kigondolsz ha már Neked nem megy.

Kölyök vagy te még ahhoz hogy érdemben vitázz bármiről. Nem a cikizésre mentem rá csupán bizonyítottam a saját szövegrészleteiddel, hogy nem vagy jobb a saját magad által megvetett társaidnál.

2013. jún. 18. 23:09
 20/40 anonim ***** válasza:
80%
Jesszusom, ez a cigány komolyan el akarja hitetni, hogy értelmiségi szülei vannak, ilyen helyesIrással?
2013. jún. 19. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!