Miért jönnek ide a finnek?
mszp-seknek piros kéz jár
"Te meg antimagyarkodj a libsigyűlésen!"
A nemzetiszocializmus áll hozzám a legközelebb, úgyhogy nem talált a mélyenszántó beszólásod.
Azért jönnek ide amúgy, hogy majd egy szép napon, amikor már negyed Finnország lakossága itt fog tanyázni, akkor a finn nyugdíjasok hirtelen és egyszerre mind átváltoznak zsidóvá és a kampós orrukkal az éj leple alatt sorban és módszeresen meglékelik az alvó, mit sem sejtő magyar emberek fejét, mint a harkályok a diófákat, miközben a HAARP pusztító halálsugárcsapásokkal és földrengésgeneráló energiahullámokkal fedezi majd őket a háttérből.
Most már boldog vagy kérdező?
Mondtam én!!!
A gárdának is írtam az ügyben megyünk felvonulni jövő hónapban ha minden jól megy.
"Aki elismeri hogy egy másik nemzet jobb valamiben az máris antimagyar? Gratulálok az értelmi szintedhez."
Az elméjében tombol a nemzeti radikalizmus, mégis mit vártál tőle?
Aki azt hazudja hogy Isten választott népénél van jobb azt inkább nem is minősítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!