Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehetek 13 évesen skinhead?

Lehetek 13 évesen skinhead?

Figyelt kérdés

Már lassan másfél hónapja olvasok utána a skinhead-ségnek ha lehet ilyen csúnyán illetni ezt a közösséget.Mások és magam szerint is érettebb vagyok a kortárasaimnál.Sokat gondolkodók azon is,hogy ha skin lennék akkor a körülöttem zajló világ,hogyan viszonyulna hozzám és én hogyan viszonyulnék skin-ként a körülöttem lévő világhoz.

Ha meg oldható lenne akkor aki ennek a közzöségnek az egyik volt vagy mostani tagja rám tudna írni,hogy skypen tudnánk e beszélni?Nagyon örülnék,hogy ha valaki saját élményeit tapasztalatait mondaná el.

13/F

2013. máj. 30. 19:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Én 14 éves lányként nagyon nem támogatlak!! Egyébként pedig nem korfüggő, ki micsoda! 14/anarchista,antifasiszta punklány!
2013. jún. 18. 16:10
 12/17 anonim válasza:
Szerintem tanuld meg elöbb a magyar történelmet és jobban ásd magad bele a mozgalomba.Utánna öltözz úgy mint egy skinhead.Én is az vagyok.Ha gondolod akkor irj üzit.
2013. jún. 21. 00:57
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
13 évessen kib*szott érett lehetsz hogyha skinhead akarsz lenni... nézd meg az amerikai história X et például... és próbáld meg megérteni, nagy vakítás az egész.
2013. aug. 5. 10:47
 14/17 anonim válasza:
Szerintem te csak azért akarsz skinhead lenni hogy fel hívd magadra a figyelmet... Ja igen és ne csodálkozz ha össze ver az utcán egy csapat cigány. Nem ellened vagyok csak szeretnélek figyelmeztetni hogy ez nem csak divat.
2013. szept. 7. 21:34
 15/17 ladamka válasza:
Persze hogy lehetsz joomagam is skinhead , és 13 ill. 14 leszek feb.3. án. és lassan 3 éve vagyok skinhead , ha gondolod be tudsz jelolni facen s irhatsz!! én koromhoz képest elég sok mindent megéltem....... de a lényeg hogy lehetsz skinhead s ne felejtsd nem az öltözködés számiit, hanem ami bellül van s a felfogásod!!
2015. jan. 2. 12:06
 16/17 anonim válasza:
100%
Gyermekem! Jó úton jársz,ami nem vörös kövekkel van kirakva. Ennyi idő korban maradjon az ember csak simán fajgyűlölő,de attól még hordhatsz bakancsot meg katonait,de ennyi idősen szégyen lenne,mert amint leszólnak a genetikai odaégett hulladékok valószínűleg nem szálnál szembe velük,és az ciki lenne. Nem feltétlenül kell őket baszogatni,csak,ha csoportban vagy,hogy te is cigánymódba told :D
2015. jan. 5. 20:19
 17/17 anonim válasza:
55%

A 14 éves punk lánynak csak gratulálni tudok.. Anti-Antifa!

Mellesleg, kezdheted 13 évesen.. miért ne kezdhetnéd? A cél adott.. csak kezdj el valami harcművészetet, mert a cigányok hamar rád szállnak.

Sok sikert hozzá.. ha szeretnél, rám is írhatsz.. 13 évesen kezdtem én is.. most 17 éves vagyok és azóta járom, a Skin utat.

2015. jan. 16. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!