Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehetek 13 évesen skinhead?

Lehetek 13 évesen skinhead?

Figyelt kérdés

Már lassan másfél hónapja olvasok utána a skinhead-ségnek ha lehet ilyen csúnyán illetni ezt a közösséget.Mások és magam szerint is érettebb vagyok a kortárasaimnál.Sokat gondolkodók azon is,hogy ha skin lennék akkor a körülöttem zajló világ,hogyan viszonyulna hozzám és én hogyan viszonyulnék skin-ként a körülöttem lévő világhoz.

Ha meg oldható lenne akkor aki ennek a közzöségnek az egyik volt vagy mostani tagja rám tudna írni,hogy skypen tudnánk e beszélni?Nagyon örülnék,hogy ha valaki saját élményeit tapasztalatait mondaná el.

13/F

2013. máj. 30. 19:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Lehetsz,csak semmi értelme.Nem fogsz ezáltal semmilyen hatást kifejteni,amit szeretnél.Polgár pukkasztáson,hétvégi közös vedelésen kívül semmire nem jó.Tökéletesen értelmetlen,hatástalan a világ eseményeinek menetelére.

Volt "tag".

2013. máj. 30. 19:43
 2/17 anonim ***** válasza:
33%
Bárki lehet skinhead csak kopasznak kell lennie
2013. máj. 30. 19:46
 3/17 A kérdező kommentje:

19:46

Na pont ez amit a ritka nagy hülyeségnek tartok,hogy kopasz vagyok meg bakancsot hordok és akkor én vagyok a nap jampi.

2013. máj. 30. 19:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen lehetsz.
2013. máj. 30. 19:55
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Ha egy ilyen rövid szöveget nem tudsz rendesen leírni, akkor felőlem akármi lehetsz, nem foglak/nak komolyan venni.
2013. máj. 30. 20:10
 6/17 anonim ***** válasza:
44%
Bocs, de a skinhead klub 18-as karikás.
2013. máj. 30. 20:20
 7/17 anonim ***** válasza:
62%

mARTIN13 az semmi!!!

nekem a nagyfater lett skinhead

állítólag 60 éves kora óta az de nekem gyanúsak muterék szerintem átvágnak

a kemo előtt volt 4-5 szál haja

amúgy az emberi butaság nem kor függvénye 13 vagy 40 évesen is lehet valaki ostoba

keress rá youtubon hétköznapi csalódások-ostoba címen

2013. máj. 30. 23:21
 8/17 anonim ***** válasza:
22%
aki hétköznapi csalódásokat hallgat, az éppen annyira igénytelen, mint az undorító kommunista "énekes" meg a többi.
2013. máj. 31. 13:23
 9/17 Skin96 válasza:
71%
Te meg halgassd meg a divizio88-ostoba
2013. jún. 1. 09:19
 10/17 anonim válasza:
65%

Nyilván ki fognak majd oktatni, mert "a fajgyűlölet nem szép dolog."

Egyébként persze, hogy lehetsz, ha nem csak divatból akarsz az lenni, és komolyan gondolod.

Csak az utcán ne öltözködj kihívóan, hátha jön egy pár kisebbség, és elver.

2013. jún. 1. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!