Ha valaki skinhead-es beütése van az rossz dolognak számít?
Attól függ mit veszünk rossznak.
Ha pl. ezért kerül el az a fiú aki tetszik, akkor igen, ez elég rossz.
Ha azt vesszük, hogy már gyerekként "skinhead bulikba" jársz, elcseszed az életed akkor rossz. (Ezzel nem azt mondom, hogy ilyen vagy, de az én gyerekkori "nagy skinhead" ismerőseim zöme 12 éves korától folyamatosan bulizott...most meg munkanélküliek vagy 8 általánossal vagy érettségivel).
Ha azt vesszük, hogy ez az egész csak szülői befolyás miatt van, akkor rossz. Engem is nagyon sokáig befolyásoltak (szerintem tudat alatt) mind politikailag, mint más dolgokban. (Persze itt sem tudom, így van-e vagy nem).
Ha azt vesszük, hogy inkább csak érdekel a politika, és tájékozódsz, és nem azt ordibálod össze-vissza, hogy azok a "mocskos "etnikumok" meg zsidók, meg a hazaáruló komcsi zsidóbérenc ballibsik" akkor egyáltalán nem baj.
Szóval szerintem fontos, hogy sokat tájékozódj, mindegyik oldal véleményét, érveit hallgasd meg, figyelj rájuk.
Bocs ha kicsit kioktató jellegű lett, nem akartam ilyenre, ez csak az első véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!