Egy Atom háborúnak milyen következményei vannak a világon?
Az élet ellenálló viszont az emberi faj mocskos módon érzékeny a sugárzásra.
Igen 10 ezer éve túlélte az emberiség a jégkorszakot, Most is menne amikor a hideg mellé még a sugárzás is bejátszik?
Kétlem.
Igen volt hogy "közelről" nézték, a narancsvegyszert is úgy vetették be hogy közvetlenül mellette álltak utána hullottak is mint a legyek. A példámban ha jól emlékszek 800 fölötti számot említettem, annyi szerintem bőven elégséges ahhoz hogy masszívan odab*sszon az emberiségnek. Nem kell mindenkit azonnal megölnie, elég ha jelen van. A mobiltelefon is okolható a hererák egyik kockázataként pedig az a rádióhullám csöppet sem ionizáló. nem kell ahhoz az emberiség pusztulása hogy a Földön minden egyes négyzetcentiméter le legyen tarolva.
Egyrészt szégyellje össze magát aki lepontozta a válaszaimat, fura mód a kérdezővel személyes üzenetet is váltottunk és ő értékelhetőnek gondolta az irományaimat, valaki meg itt éli ki magát azzal hogy engem lepontoz...
Igazad van kérdező, kb ugyanaz lenne mint valamelyik évben az izlandi vulkán után, csak itt a hamufelhő halálos lenne.
Kedves utolsó válaszoló: Egy normál háború tényleg fellendíti a gazdaságot és munkát teremt, de egy igazán méretes atomháború életképtelenné tenne a lakható területeket. Ahogy korábban írtam sugárszennyezett lenne a termőföld is amit épeszű ember nem művel meg. De nem csak a föld hanem körülöttünk minden. Ne keverjétek össze egy elszigetelt robbanástól legyen az bomba vagy erőmű katasztrófa, mert ezek után van lehetőség máshonnan beszállítani az ételt, az építőanyagot, mindent. Egy a kérdésben felvázolt állapotban meg majdnem minden terület érintett lenne, talán a korábban megbeszélt pár kivételtől eltekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!