Ti mit tennétek a cigányokkal?
Bocs a rasszizmusomért, eddig tűrtem őket és úgy voltam vele, hogy majd az állam meg más emberek csinálnak velük valamit, de tegnap betelt a pohár végleg. Mentem délelőtt az utcán és az egyik kocsma előtt egy mercit körbeállva ott hallgatták a zenét meg röhögtek majd mikor elmentem előttük páran befütyültek meg be "ooo"-ztak aztán az egyik odalépett elém a következő szöveggel: "Szia kiscica, nem akarunk esetleg együtt mulatozni kicsit meg még mindenféle jó dolgot csinálni?" erre természetesen nemet mondtam majd mentem volna tovább, mikor megfogta a karomat és azt mondta, hogy "pedig szívesen kinyalnám a lábad közét"
Ez nem undorító?! A többi meg még ott a kocsitól kiabált neki, hogy "ezaz, nyomjad neki! ne hagyd elmenni a kis ribit". Még csak 16 vagyok, minek néznek ezek?
Mondjuk hatalmas mákom volt, mert jött egy fickó, látta hogy az a cigány fogja a karomat, odajött, higgadtan szólt a cigánynak, hogy engedjen el, elengedett de hát ugye pofázott viszont a férfi ki tudott menteni.
Már nem egyszer meggyűlt velük a bajom és annak, hogy utálom őket nagyon komoly háttere van.
Ti mit tennétek velük? Úgy mint ember és mondjuk úgy, mintha ti vezetnétek az országot. Egyáltalán van erre a problémára megoldás?
A youtube-on is rengeteg videó van, hogy a cigányok fenyegetőznek, lopnak, zsarolnak, verekednek, drogoznak, erőszakolnak, a "jobbak" még sikkasztanak is. Ilyenkor persze a Mi országunkban nekünk kell meghúznunk magunkat mert a törvény mellettük áll, és nem szabad rasszistának lenni. A rasszizmust ők hozták ki belőlünk! Ez nem egy olyan dolog, amit a Magyarok unalomból találtak ki.
Nem akarom itt hagyni az országot emiatt, de nagyon nem bírom már elviselni őket. Napközben meg éjjel is ordibálva, részegen énekelve vagy teljesen beállva járják az utcákat.
Biztos sokaknak vannak hasonló "élményei" és tapasztalatai velük. Szóval ti mit tennétek?
(Bocsánat, ha egyeseknek bántó a kérdés vagy ilyesmi, nem akarom, hogy most emiatt szapuljatok vagy töröljék a kérdésemet!)
Belém kötött kb 2 hete egy okr, de olyan baromi büdös volt, hogy az valami hihetetlen. Pedig nem volt szakadt a ruhája. Mondta elég agresszívan,hogy kéne neki egy kis pénz gyorsan, mert 1 perc múlva megy a vonata Győrbe. Hozzá teszem, hogy ez a Nyugati Pályaudvar metróállomásának lejáratánál volt a Burger King-nél. Mivel elég jól beszélek németül elkezdtem pattogni hozzá németül. Mondtam, hogy nem értem, amit mondott, de sajnos mennem kéne tovább -németül. A csávókám úgy leblokkolt, hogy az nemigaz. Nézett, én meg szépen továbbsétáltam. Mindez a metró bejáratától kb 5 méterre, délután 1 órakor. Kb 5 kamera is van az aluljáróban, ebből minimum 3 látja. Tömeg is van...nem tudom, hogy hogy képzeli, hogy ott akkor most belekötünk a gyerekbe. De az indok se volt életszerű, mivel:
1. A metrótól a MÁV pénztárig az út kb 3 perc...máris lekésné a vonatot...
2.lekésné a vonatot, ha a Nyugatiból indulna Győrbe vonat, ugyanis Győrbe a Keletiből indulnak vonatok.
Biztos azért nézett ki, mert látszott rajtam az igényesség. Fekete öltöny, fekete ing, fekete cipő, fekete nyakkendő. Aznap érettségiztem németből.
Apropó...
A másik része lemaradt. Az kéne ami annó volt. Vagy mész dolgozni vagy mész a sittre. Igaz tele van a börtön cigányokkallllllakaromondani romákkal. De lehet őket hasznosítani. Erről pl lehetne népszavazás. (a börtöntöltelékek hasznosításáról - nem csak a romákról)
Régen volt ez a "Hivatásos munkakerülő" azthiszem. Most is lehetne.
Jó lehetett látni a pofáját mint németül beszélsz neki. Én is tanultam németül, legközelebb ha ismeretlen cingóval hoz össze a sors kipróbálom.
Csak ne bénázz, mert ha magyarul is megszólalsz, akkor...lehet begurul, aztán kicsit másképp fog hozzád állni.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de ha nem magyarul hozzászólalsz akcentussal...annyit fogy csinálni, mint amikor a Windows lefagy...kb semmit.
Csepel sziget??? Érték bazskikám! :D Nem érnek annyit.
Viszont annyit igen, hogy egy lakatlan területet az ország valamely sarkában elkülöníteni, valamennyi nyersanyagga, vízzel, fával, és élelemmel. Aztán találják fel magukat. Akinek nincsen munkaviszonya, azt odaküldeni. Máris kevesebb rablás lenne az utcákon. A saját területükön meg azt csinálnak amit akarnak, úgy élnek, ahogy akarnak. De a határt nem hagyhatnák el, csak kivételes esetben. Aki szökik, azt visszatoloncolni, ha védekezik, ellenkezik fegyverrel, lelőni. A határokon minden autót alaposan átvizsgálni, és vízummal beutazni Magyaro-ra. A határon és a környéken erősített katonai védelem. A határ 20km-es körzetében ne legyen magyar település, és legyenek a szökésnek földrajzi akadályai. ergo a határon egy hegy legyen szakadékkal, vagy meredek lejtéssel. Semmilyen diplomáciai kapcsolat, semmilyen segélyezés, semmi segítség Magyarországról..
Szenvedünk mi eleget miattuk. A magyar fél a cigányt megütni, mert vagy megölik a magyart a cigányok, vagy a bíróság rasszizmus, nácizmus (és még amit a cigányok rákennek) vádja miatt 10 évre lecsukja..
De ugye az adócsaló magyarnak 15 év a börtönbünti, a gyilkoló cigánynak meg 3 és fél év.
Ha a cigányok kitelepültek, máris ébredezne a magyar gazdaság minden téren. A dolgozó cigányok, akik rendesek - mert van olyan is- ők beolvadnának a magyar társadalomba. (Így van ez most is)
Ennek az akadálya csupán az, hogy ha ezt megtennénk, az Unió és mindenki bírálna minket, és elfordulnának előlünk.
Pedig Kanada nyíltan megmondta: nem kellenek nekünk a nemdolgozó cigányok. Ugyan ez Angliával, Németországgal, Ausztriával (pedig az osztrákoknál igen sok nemzet él, de ők tudják, hogy a magyarcigány nem kell)...stb.
Jogellenes lenne, pedig ők is jogellenességet követnek el.
És a magyar NEM rasszista nép. A magyar egy igényes, dolgozó, saját mentalitással rendelkező, megbecsülendő nép, csak ezek elnyomnak minket és félelemben tartanak.
Mi magyarok nem vagyunk rasszisták. Minket azzá tettek a negatív élményükkel.
Hogy néhe napján egy-egy barom megkapja a saját büntetését, amit érdemel (pl, Bándy Kata gyilkosa) nem jelent semmit. Amikor egy rablás után 1,5 évig (haverjaimmal és velem meg történt eset) kell várni az ítéletre, és akkor is csak 2 hónap letöltendőt kap, közben volt rablás és 8 napon túli sérülés okozás...
Ez lenne a fer, és akkor nyugalomebn lehetnénk mi magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!