A tudósok bebizonyították, hogy a rasszisták butábbak az átlagnál. Mit szóltok ehhez?
Dehogynincs. Le is írom az átlag adatokat neked az Iq-ról:
zsidók: 125
európai ember: 110
négerek: 85
cigányok: 70
De ez nem genetikus, fogd már fel!
Olvasd el Jared Diamond - Háborúk, járványok, technikák című könyvét. Megmagyarázza miért alakult ki a mai világrend. A négerek azért butábbak, mert mindenütt el voltak nyomva az eurázsiai emberek által, és ott, ahol a túlélésért küzdenek, ott a magasabb szintű oktatás luxus.
Cigányok dettó: el voltak nyomva, és a kultúrális tabujaik miatt nem hajlandóak beilleszkedni.
Ez nem genetikus, ez történelmi és kultúrális!
Azért az vicces, hogy a csimpánzoknak majdnem akkora az IQja mint a cigányoknak :P
Viszont ez a kutatás teljesen értelmetlen és nevetséges, mivel aki értelmes még ha van is valamilyen utálat benne az egyik rassz iránt nem fogja magát rasszistának vallani, tehát csak az ostobák mondják magukra büszkén, hogy "Igen én rasszista vagyok."
leginkább azon csodálkozom, hogy az indexen megjelenhet egy ilyen nevetséges cikk... szánalmas.
https://www.youtube.com/watch?v=_WX3_X7ZkiU&feature=youtube_..
Előzőnek és kérdezőnek: Azt is írták egy hónapja, hogy szabad önkényi jelképes pólóban mászkálni...
Kérdező: Szerintem te ugyanolyan gondolkodásmódúak válaszát vártad, hogy együtt szídhasd vele a rasszistákat akik téged zavarnak a legjobban. Tényleg faszán lelettek pontozva a válaszolók.
Ezt egy másik válaszolótol hallottam: Ha van egy oroszlánketrec amiben a 100 oroszlánból csak 90 enne meg akkor sem mész be.
A politikai és világnézetek nem észhez kötöttek.
"Előzőnek és kérdezőnek: Azt is írták egy hónapja, hogy szabad önkényi jelképes pólóban mászkálni... "
Gondolom, "önkényuralmi jelképes"-t akartál írni.
De akkor sem értem, hogy nekem ehhez mi közöm van? :O
Valaki kifogásolta az Indexet, én pedig bemásoltam három másik linket, amelyek ugyanezekről a kutatási eredményekről szólnak, ennyi.
De ha tudod, hogy csak 90 oroszlán enne meg a 100ból nem hangoztatod azt, hogy az összes oroszlánt lekellene lőni, mert megesznek, ugye? Hisz ott lenne 10 szegény ártatlan is köztük. Érted ugye?
Érted te, csak nem akarod. Szélmalom harc ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!