Mi a véleményetek erről a roma videóról?
ez egy baromság.
Ezt a romás dolgot meg már be lehetne fejezni. Én 5000 fős városban (ami inkább falu) lakom, aminek kb 80%-a roma.
Van itt bűnözés, és mondhatjuk hogy cigány bűnözés, de csak mert ők többen vannak itt.
Egyébként meg, az is igaz, hogy ők statisztikailag többet lopnak, de nem értem miért kell kivételt tenni a cigány és magyar bűnözés között is.
Ha a statisztikai mutató ezt mutatná, hogy 100.000 roma és 10.000 magyar lop az egész országban, akkor is bűnözésként kéne felfogni, és ugyanúgy eljárni a roma és magyar oldalon is, nem kell azért megkülönböztetni, mert ők romák.
Amit viszont meg kell szüntetni, a romák terén, azok a megkülönböztetések. Az hogy egy roma bemegy a hivatalba, hogy jön a gyerek és kell a segély, az már eléggé alulnevelt életmódot mutat.
Főleg hogy a legtöbb szolgáltató, ilyenkor megy be szintén a hivatalba, mert ők egyéb esetben nem fizetnék be az x és y csekket.
Ma is jöttem hazafelé, egy roma gyerek megállít az utcán, ilyen időben egy szakadt polóban, és cigit kért, miközben csont és bőr volt. Na ez meg mi ha nem alulneveltség?
Utolsó:
Mert mivel a cigányoknál a szocializációs problémákból adódóan nagyobb a bűnözés aránya, a rehabilitációjuknál is figyelembe kell(ene) venni, hogy ők cigányok, ugyanis a börtönöknek valahol elsősorban ezt kellene szolgálni (a rehabilitációt).
Ha nem foglalkozunk a bűnözés okával, egyszerűen adunk a szarnak egy pofont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!