Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak nekem van már hányingerem...

Csak nekem van már hányingerem ettől az erősen profitorientált világtól, azon belül is a multiktól?

Figyelt kérdés

Alapból rosszul vagyok ettől a tartsuk minimálbéren az alkolmazottakat, mert nehogy már csak havi több száz millió legyen a bevételünk, nyúljuk le a saját alkalmazottainkat is(akik nélkül ez az egész egy kalap szart nem érne) azzal a pár millióval.

Sőt, Icuka betegen volt egy hetet és emiatt volt 20 ezer forint veszteségünk a több millió bevétel mellett?

Azonnal rúgjuk ki, mert ez felháborító.

Igazából a mai nap a Pe**y nevű market buktatott ki(ahol szintén havi 70 ezerért dolgoznak az emberek 200 órákat, persze a bevétel itt se 20 ft naponta, na de mindegy)mikor beléptem az üzletbe sikerült megállapítani, h nincs már kis kosár.

Kérdem a biztonsági őrt, h merre találom.

Erre jön, h abszolút nincs, mert egy év alatt tönkre ment 100 darab és h inkább spórolnak.

Min??????

Azon az 50 forintos szar kosarakon?

Éves szinten mennyi akkor a veszteség, 5000 forint????

Simán vehetnének minden nap ennyit, de nem, mert 5000 forint és a profit meg a blablabla.

Komolyan mondom, h az eszem megáll, h ide jutottunk, h éves szinten 5000 forintokkal b.szakodnak.

Milliós bevételek mellett nem is az, h Gyurikám, vegyünk 100 forintos kosarat, az tartósabb, nem!

Hol már??

Szarjunk bele, 5000 forint, hát nem érted???

Komolyan mondom ezeken múlna és nem lennének előírások ezek még a budit is sajnálnák a dolgozóktól, azon se csodálkoznák, ha holnaptól 100 forint lenne a wc, mert még a 150 forintos folyékony szappanttól is bereccsennek.

Most őszintén milyen munka ez???

2013. máj. 13. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
látom sikerült elkapni a lényeget...anyám!
2013. máj. 14. 10:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Igaza van a kérdezőnek, nem értitek a kérdést(akinek nem inge nem veszi magára),

Van több ismerősöm, akik a helyi áruházban dolgoznak.

Vagy fél éve vagy nem tudom, mikor a közmunka bejött be voltak tojva, mert a vezetőség arra próbált meg rámenni, hogy 10 éves dolgozókat elbocsájtani, majd felvenni helyettük közmunkásokat.

Vicc.

Szal lehet itt jönni keleti országokkal, hogy ott mi van, az nem mentség erre, ami itt zajlik.

Gerinctelenségnek tartom, hogy valóban totál nem érdekli őket a munkavállaló, ha tehetnének nem is fizetnének a munkáért, állítom, h nem lenne munkaügyi bíróság meg stb, nem is fizetnének.

És akkor tegyük össze a két kezünket, hogy dolgozhatunk, mert keleten mennyivel rosszabb a helyzet.

Ez aztán tényleg marha jó.

És még lecseszitek a kérdezőt, h mi az, h háborogni mer, miért nem fogja be a száját???

Nektek ezért fizetnek???mert én tényleg nem értem miért véditek ennyire a pofátlanságot...

WTF?

2013. máj. 14. 10:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon. De mit tehetnék, azt nem tudom. Mi is Pe**ybe járunk, mert még mindig olcsóbb, mint a többi, de piszkosul sajnálom az ott dolgozó kasszásokat. Állva dolgoznak egy olyan alacsony pultnál, hogy csoda, hogy még nem ment szét a derekuk a görnyedéstől. Ráadásul olyan gyorsan kell kapkodva szedniük az árut a szalagról, hogy gyakran leesnek a földre, stb. Ilyenkor mi szándékosan lassan pakolunk be a táskába, megpróbálva visszatartani a nagy sietségét. a kiskosár nem hiányzik, mert ha keveset veszünk, mi kosár nélkül megyünk be, vagy viszünk otthonról egyet. A legnagyobb hányingerem a falunkbeli kis Te*co-tol van ahol minden termékből van egy, amihez direkt nem írnak ki árat és ha véletlenül azt veszed meg, dupla annyiba kerül, mint a hasonló másik. Persze a boltban soha nincs senki, akitől megkérdezhetnéd az árakat. Viszont a kisboltokban meg nincs választék és nagyon drágák, ott sem lehet vásárolni. Amit tehetek, hogy jóban vagyok olyanokkal, akiktől tudunk húst, tojást szerezni, a kenyeret meg magunk sütjük.
2013. máj. 14. 11:51
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ha nem tetszik, nézd meg, milyen munkakörülmények vannak Bangladeshben..."

Plusz hozzáteszem, hogy a fogyasztásod jelentős részét olyan munkakörülmények között termelték meg.

2013. máj. 14. 11:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Bp-Bécs vonaton a büfékocsiban az osztrák eladó 1500 eurót/mini

málbér!/ keres,magyar kollegája 500 eurónak megf. összeget.

mindketten napi 12 óráznak.Két cég viszi a büfét.Egy osztrák,

és egy magyar. Erre gondoltál kedves kérdezõ?

2014. márc. 23. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!