Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha leírom azt a szót hogy...

Ha leírom azt a szót hogy "zsidó" akkor antiszemita vagyok?

Figyelt kérdés

Már csak azért kérdezem mert a Honfoglalón a chatbe beírtam azt a szót hogy "zsidó" és kaptam érte egy napos tiltást.(Nem moderátor tiltott,szűrés alapján tiltott a szerver)Komolyan hová fajul már ez a világ?Annyira védetrek,annyira féltik már őket hogy le se lehet írni ezt a szót?Mi van ha egy zsidó származású felhasználó fellépne a Honfoglalóra és leírná azt hogy ő zsidó származású?

Jogos e hogy ezért tiltás jár?Vagy esetleg arról van szó hogy a Honfoglaló üzemeltetője antiszemita?Diszkrimináció miatt beperelhetné e őket egy zsidó?

2013. ápr. 16. 20:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Gratulálok mindenkinek!A 6 válaszból csak egyetlen egy értelmes választ kaptam,az is a 4-es válaszolóé volt

Nem értem mit kell itt értetlenkedni.Világosan leírtam hogy a "zsidó" szó miatt kaptam tiltást mivel a rendszer automatikusan kiszűrte azt a szót.Tehát nem sértegettem őket,csupán maga a szó miatt tiltottak le

Nem azon van a hangsúly hogy milyen jelzőket írtam,hanem azon hogy a SZÓ miatt kaptam tiltást.Ezért furcsálom hogy miért kell ennyire értetlenkedni,máshoz nem értetek csak a kötözködéshez?Mondjuk a magyaroktól nem vártam mást,bennetek csak a rosszindulat és a kötözködés van,EZÉRT tart itt ez az ország

Utolsó válaszoló,ez nem provokáció volt.Csak én úgy tudtam hogy ha valaki leírja a zsidó szót az még nem antiszemita,de ezek szerint mivel a Honfoglalón tiltás jár ezért a szóért mégis csak antiszemita az illető aki megnevezi őket?Vagy akkor miért kaptam a tiltást?Jogos e a tiltás?

Ezekre a kérdésekre válaszoljatok a kötekedés helyett!

2013. ápr. 17. 20:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is elvégeztem a kísérletet. Beírtam a közös chatbe, hogy: "zsidó". Nem tiltottak ki. :D
2013. ápr. 17. 20:59
 13/15 A kérdező kommentje:
Idézőjel nélkül próbáld meg
2013. ápr. 17. 22:13
 14/15 anonim ***** válasza:

A zsidó szó jelentése kezd átalakulni.

Egyre pejoratívabb lesz.

Nem kellene senkinek sem kimondani, leírni.

Olyan mint a káromkodás.

2013. ápr. 18. 23:07
 15/15 dickharta ***** válasza:

itt is van cenzúra! ;)

az én hitgyülis kérdésem egyszerűen nem lett megjelenítve.

2013. ápr. 21. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!