Ha leírom azt a szót hogy "zsidó" akkor antiszemita vagyok?
Már csak azért kérdezem mert a Honfoglalón a chatbe beírtam azt a szót hogy "zsidó" és kaptam érte egy napos tiltást.(Nem moderátor tiltott,szűrés alapján tiltott a szerver)Komolyan hová fajul már ez a világ?Annyira védetrek,annyira féltik már őket hogy le se lehet írni ezt a szót?Mi van ha egy zsidó származású felhasználó fellépne a Honfoglalóra és leírná azt hogy ő zsidó származású?
Jogos e hogy ezért tiltás jár?Vagy esetleg arról van szó hogy a Honfoglaló üzemeltetője antiszemita?Diszkrimináció miatt beperelhetné e őket egy zsidó?
Felfigyeltem arra hogy valaki kiírt egy ilyet z***ó
Erre én megkérdeztem tőle hogy mi az a szó és miért csillagozta ki.Privát üzenetbe leírta hogy az zsidó lenne és hogy ezért tiltás járt.Én ezt egyszerűen nem akartam elhinni ezért próbából beírtam normálisan a szót és tényleg letiltott
De itt most nem ezen van a hangsúly,hanem azon hogy már pusztán a zsidó szót leírván automatikusan tiltás jár
Nem.Ha zsidót nevezel zsidónak az nem sértő , hisz ez a nevük , ahogy nekünk magyar.
Hogyha nem értesz egyet egy zsidóval , kritizálod Izrael politikáját akkor antiszemita vagy a zsidók szerint.
Valójában , csak akkor vagy antiszemita ,hogyha minden zsidót utálsz.
Tipikus magyar mentalitás...látjátok ezért tart itt ez az ország mert a magyarok csak marni tudják egymást még ok nélkül is
Kettes
Nem poénból írtam be,csak kíváncsiságból,ezért miért lennék hülye?Lehet több eszem van mint neked
Eddig én is így tudtam.De hogy tilos leírni ezt a szót azt nem tudtam...ezért szerintem simán fel lehetne jelenteni az oldalt mert diszkriminatív
Ugye hogy mennyire hihetetlen?
Nem moderátorok tiltottak,egyszerűen az a szó fennakadt a szűrőn és így automatikusan tiltást kaptam,egy darab moderátor sem volt fenn akkor
Semmilyen negatív jelzőt nem írtam a zsidókról.Annyit írtam hogy zsidó és máris tiltást kaptam egy napig
"Ha leírom azt a szót hogy "zsidó" akkor antiszemita vagyok?"
Nem. De ez a kerdes provokacio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!