Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak engem zavar ez a héber...

Csak engem zavar ez a héber nyelvű hirdetés?

Figyelt kérdés
Eléggé provokatívnak tartom, hogy egy magyar oldalon idegen rendezvényt idegen nyelven hirdetnek meg.
2013. ápr. 9. 23:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Oké akkor konkrétummal válaszolok...

A legkevéséb sem érdekelt eddig, hogy ki milyen hírdetőfelületnek használja a gyakorit. Most figyletem rá direkt a kedvedért. Csak amíg eddig a kérdésig eljutottam a legrövidebb lehetséges úton, nyertem (387-dik alkalommal az összes adatomért cserébe)egy ájfónt, javasolták, hogy fogyjak le 16 kilót 4 hét alatt, vegyek fogamzásgátlót, borotvát, legyek én is a szcientológus egyház tagja, vegyek aranyat, olajat és spekuláljak kicsibe ismeretlen országok devizájával. A felét nem kaptam magyarul és minden válaszadásnál ilyeneket láttam az elmúlt 5 évben a gyakorin. Valamint az összes ilyen linkből is lehet egy csinos konteót összecsapni, de te pont ezt a héber nyelvű reklámot (amit nem is láttam még személy szerint) szúrtad ki... Puszta véletlen nem?

Hogy konstruktív is legyek, töltsd le ezt és nem lesz többet gondod a reklámokkal:

[link]

[link]

2013. ápr. 11. 14:52
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha válaszolnak, az is baj, ha nem válaszolnak, az is baj. Sapka sincs rajtuk.
2013. ápr. 11. 16:11
 23/27 anonim ***** válasza:
77%

Tényleg nem értem mi a bajod, kérdező?

Ha egy nemzetközi rendezvény a zsidóknak szól, miért kellene magyarul hirdetniük? Csak azért mert itt van?

Ezzel az erővel majd a következő téli olimpiát nyilván oroszul kellene majd szerinted hirdetni, hiszen a Krym félszigeten rendezik majd?

Elegem van a 16 évesek náculásából. Keress magadnak egy barátot/barátnőt és azzal foglalkozz, ne ilyen baromságokkal!

2013. ápr. 11. 16:25
 24/27 anonim ***** válasza:
35%
kicsit sok volt a majd, akit zavar takarjon ki belőlük az ujjával amennyit helyesnek gondol. :)
2013. ápr. 11. 16:26
 25/27 A kérdező kommentje:

Igen, engem igenis zavar, hogy beszélnek a magyarországi antiszemitizmusról, és közben ide jönnek rendezvényeket tartani. Ráadásul nem is magyarul. Az élet menetén is az izraeli zászlókat lengetik, ami egyszerűen gyomorforgató. Én azt mondom, hogy aki nem látja az izraeli lobbyt, és még mindig azt kell neki magyarázni, mi is a baj ezzel, ott valami súlyos probléma van. Hadd soroljak fel néhány dolgot:

1) Simon Peresz kijelentése Magyarország felvásárlásáról - a mai napig nem határolódott el senki tőle

2) Sukoró ügye - izraeli befektető

3) Holokauszt tagadás büntethetőségének törvénybe iktatása - a kommunizmus bűneit csak pár hónappal később vették be ide, azt is a kormányváltás után

4) Izraeli kémrepülők ügye - a mai napig nincs válasz, hogy mit kerestek itt

5) Schweitzer rabbi ügye - valaki beszólt neki, mindjárt támadásról beszéltek, még a köztársasági elnök is elhatárolódott, és személyesen kért bocsánatot - mondom, csak beszóltak neki (még ha olyat is ami valóban elítélendő)

6) "Adj gázt" motoros felvonulás betiltása - A motorosok szóba se hozták az élet menetét, mégis a kormány jogellenesen betiltotta a felvonulást, csak a neve miatt - autósok és motorosok között ez egy elég gyakran használt kifejezés

7) A kormány miközben megszorításokat hajt végre idén januártól a holokauszt túlélők kárpótlását 50%-kal megemeli.

8) Bajnai Gordon első útja Izraelbe vezetett, amikor miniszterelnök lett

És ez még a teljesség igénye nélkül. Nem is tudom elhinni, hogy van olyan ember, aki szerint Magyarország és Izrael között minden a lehető legnagyobb rendben van.

Én nem vagyok antiszemita, de azért ami sok, az mégis csak sok.

2013. ápr. 11. 17:13
 26/27 anonim ***** válasza:
27%
Sajnos nagyon sok a süket és a vak ebben az országban.Birka módon zabálják a média vályújában tálalt moslékot ,hazugságokat,és elferdítéseket,mindezeket készpénznek véve.Tehát mindazokat amiket fennt leírtál vagy nem veszi észre,vagy a köztudatba sulykolt antiszemita,náci,fasiszta,terrorista rasszista megnyilvánulásnak veszi ha valaki kifogásolja ezeket. Az összes pont amiket említettél megválaszolatlan kérdéseket és jogtalanságok tömegét veti fel amire valószinüleg nem is fogunk soha választ kapni.Egy nyilvánvalóvá vált:hazánkban már régóta szisztematikus gyarmatositás folyik egy faji és vallási kisebbség előnyére és kénye kedvére,izraeli és amerikai támogatással.Az utóbbi pár év eseményei arra engednek következtetni ,hogy ennek a politikának országunkkal szemben az EU is lelkes támogatója.
2013. ápr. 11. 17:59
 27/27 anonim ***** válasza:
68%

Csak tegyük helyre a dolgokat azért:

"Igen, engem igenis zavar, hogy beszélnek a magyarországi antiszemitizmusról, és közben ide jönnek rendezvényeket tartani. Ráadásul nem is magyarul."

Mivel a zisdók beszélnek majd zsidókkal, hagy használhassák a saját nyelvüket egymás között. Mi csak a pénzt szedjük be, meg a helyszínt biztosítjuk.

"Az élet menetén is az izraeli zászlókat lengetik, ami egyszerűen gyomorforgató. Én azt mondom, hogy aki nem látja az izraeli lobbyt, és még mindig azt kell neki magyarázni, mi is a baj ezzel, ott valami súlyos probléma van."

Volt itt már "árpádsávos" zászló amin véletlenül rajta ragadt a nyilaskereszt német lobogó, francia himnusz. De volt zászlóégetés is. Egy zászlólobogtatás még nem a zsidó apokalipszis kezdete.

"Hadd soroljak fel néhány dolgot:

1) Simon Peresz kijelentése Magyarország felvásárlásáról - a mai napig nem határolódott el senki tőle"

Mi se határolódunk el politikusaink minden egyes szófordulatától. Rohantuk már le már le Európát térdre kényszerítettük már az IMF-et is meg forradalom is volt igazából, egy szófordulat erejéig. Az aktuális antiszemiták egy angolszász gazdasági zsargonon akadtak fenn, ami meglepő módon egy üzleti konferencián hangzott el, ami megintcsak a zsidóknak szólt a zsidó gazdasági stabilizációról.

"2) Sukoró ügye - izraeli befektető"

Azon ment lényegében a huzavona, hogy vajon tényleg a beteg édesapja miatt (majd később a halála miatt) nem tartózkdott életvitelszerűen Magyarországon. A bíróság elhitte és annak az inrtézménynek a szava valamivel többet ér mint a tiéd. Meg különben is ez csak "formai" hiba a gazdasági jogor nemigazán érinti.

"3) Holokauszt tagadás büntethetőségének törvénybe iktatása - a kommunizmus bűneit csak pár hónappal később vették be ide, azt is a kormányváltás után"

Az uniós tervezet is a jelenlegihez hasonlított (egy népírtást se lehesen tagadni), csak azt 6 év után végülis nem ment át a szitán. A zsidókkal teli EU-nak mi értelme lett volna ilyen formában a javaslatot felterjeszteni?

Amúgy pár hónap után fel lett terjeszteve a legkisebb ellenállás nélkül, a kettős mércézés okát gyorsan megszűntették.

[link]

"4) Izraeli kémrepülők ügye - a mai napig nincs válasz, hogy mit kerestek itt"

A többi országot aki fölött megfordultak nem zavarta, csakis a hazai antiszemita tagozatot. Mellesleg a Nyitott Égbolt egyezmény alapján, aki aláírta a tagországokban ott és úgy reptetheti a repülőit ahol szeretné, cserébe neki is engedni kell, hogy fölötte vagy körülötte gond nélkül átrepüljenek.

Most jártak amúgy p ár napja az oroszok is fölöttünk, de gondolom az bőven belefér:

[link]

"5) Schweitzer rabbi ügye - valaki beszólt neki, mindjárt támadásról beszéltek, még a köztársasági elnök is elhatárolódott, és személyesen kért bocsánatot - mondom, csak beszóltak neki (még ha olyat is ami valóban elítélendő)"

Mert egy vallás elsőszámú országos képviselőjéről van szó nem másért.

Ha a román pátriárkával vagy a Dalai Lámával teszi ugyanezt valaki, ugyanígy reagált volna a magyar kormány. Szó sincs arról, hogy a zsidók valagába lenne beszorulva az aktuális magyar felsővezetés.

6)" "Adj gázt" motoros felvonulás betiltása - A motorosok szóba se hozták az élet menetét, mégis a kormány jogellenesen betiltotta a felvonulást, csak a neve miatt - autósok és motorosok között ez egy elég gyakran használt kifejezés"

Csak a Dohány utca alatt akart tiltakozni, a haza kizsákmányolása ellen, az Élet Menetével egy időben. Miért nem tudtak a Hősők terétől elindulni mint tavaly? A kormány (bár ezt is rosszult tette) annyit mondott, hogy a zsinagóga mellett nem játszhatják az agyukat tizenötödikén. Vagy mégse véletlenül választották a helyszínt?

Amúgy annyira zavarja a zsidókat, miért védte meg a nmezeti körök által zsidóbérencnek titulált TASZ meg a magyar helsinki bizotság a motorsait? Miért rontott neki akkor a szintén nemzeti Gój motorosok? Fogadjunk, hogy a viszontválaszban már mocskos provokátor lesz belőlük?

[link]

"7) A kormány miközben megszorításokat hajt végre idén januártól a holokauszt túlélők kárpótlását 50%-kal megemeli."

Meg ez is, de szép is az egyoldalú világnézet :

[link]

8) "Bajnai Gordon első útja Izraelbe vezetett, amikor miniszterelnök lett "

Azért ment más helyre is turnézni, nem Izraelben szándékozta a ciklust kitölteni:

[link]

"És ez még a teljesség igénye nélkül. Nem is tudom elhinni, hogy van olyan ember, aki szerint Magyarország és Izrael között minden a lehető legnagyobb rendben van."

Nem vagyunk rossz viszonyban tudtommal és a holland felvásárlástól is jelenleg érdemesebb rettegnünk, mint a judeobolsevik offenzivától.

"Én nem vagyok antiszemita, de azért ami sok, az mégis csak sok."

Nem vagy antiszemita, de tényleg, csak a hírforrásaidat nem válogatod meg jól. Amik teljesen véletlenül kőkeményen antiszemiták.

2013. ápr. 11. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!