Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak engem zavar ez a héber...

Csak engem zavar ez a héber nyelvű hirdetés?

Figyelt kérdés
Eléggé provokatívnak tartom, hogy egy magyar oldalon idegen rendezvényt idegen nyelven hirdetnek meg.
2013. ápr. 9. 23:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
62%
Az általatok említett rendezvényre sem csak magyar nyelvű zsidókat várnak.
2013. ápr. 10. 13:16
 12/27 anonim ***** válasza:
67%

Ha zavar, ne nézd. Ha nem érdekel a rendezvény, akkor ne menj el oda.

Annyira egyszerű az élet, csak a magatokfajta szereti túlbonyolítani.

2013. ápr. 10. 16:43
 13/27 anonim ***** válasza:
54%
Engem meg az, hogy egy nem magyar néven futó felhasználó szidja a nem magyar nyelvű hirdetéseket egy magyar oldalon. Vagy megint csak a világura judeobolsevikok második honfoglalásától retteg valaki az ágy alatt?
2013. ápr. 10. 16:56
 14/27 anonim ***** válasza:
37%
Az utolsó hozzászólónak itélem a hónap legidétlenebb válaszolója díjat.Átvehető egy hatalmas virtuális seggberúgás kiséretében mint extra juttatás . Szerintem sokan egyetértenek.
2013. ápr. 10. 22:37
 15/27 anonim ***** válasza:
61%

A Crisopher ősi magyar (vagy ahogy ti írjátok: Magyar) név. Nem tudtátok?

LOL!

2013. ápr. 11. 08:04
 16/27 A kérdező kommentje:

Igen, a kérdés szándékosan volt provokatív jellegű. Ugyanakkor eléggé vicces, hogy felmerült, a nevem mennyire magyar. Annál is inkább, mivel természetesen nem az igazi nevemmel regisztráltam ide (bolond is lennék), de szerintem senki más sem. Kissé szánalmasnak gondolom, hogy egyesek érvelése kimerül annyiban, hogy egy nicknév magyarságát megkérdőjelezik, és úgy gondolják, én nem is vagyok igazi magyar, ha nem Kundvezér pl. a nevem.

Kár, hogy ész érvek helyett megint csak a gúnyolódás ment. Őszintén szólva nem igen számítottam másra.

2013. ápr. 11. 13:27
 17/27 A kérdező kommentje:
Ja, és ami nekem mégis csak sok volt, hogy én felmentem a rendezvény honlapjára, de azt magyar nyelven nem lehetett megnézni. Így angolul tudtam utána nézni, hogy micsoda is ez.
2013. ápr. 11. 13:29
 18/27 anonim ***** válasza:
24%

Tudod kérdező, a legjobb védekezés a támadás.

Mindenbe belekötnek, még a nevedbe is, csak a témáról ne legyen szó.

2013. ápr. 11. 13:46
 19/27 anonim ***** válasza:
64%

"Mindenbe belekötnek, még a nevedbe is, csak a témáról ne legyen szó."

Az a baj, hogy jelen esetben nincs téma. A kérdező látott valamit az utcán, ami őt személy szerint zavarja, miközben nem kéne. Problem?

2013. ápr. 11. 14:41
 20/27 anonim ***** válasza:
24%
Ha szerinted nincs téma akkor minek válaszolsz. Hogy bele tudjál kötni valakibe?
2013. ápr. 11. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!