Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért vannak az iskolákban...

Miért vannak az iskolákban kötelező holokauszt megemlékezések?

Figyelt kérdés

Egyáltalán hogy kötelezhetik erre a diákokat?

Mindig mondom a gyerekeimnek hogy az országunk , Európa ,Amerika elpusztítóiról , tönkretevőiről, akik miatt rengetegen szenvednek a Közel-keleten akik nem különbek a náciknál ,róluk soha ne emlékezzenek meg pozitívan.Nem érdemlik meg.

A legutóbbi eseménykor kötelezve volt a fiam rá , pedig jelentette hogy nem kíván és nem is akar részt venni.

Hogy lehetséges ez?

Máskor igazoljak neki egy napot vagy van módja hogy felmentsem ez alól az esemény alól?

Szegényeknek így is mindenféle hülyeséggel mossák az agyát.

Amikor én tanultam ,a szoci rendszerben nem volt így túldramatizálva a Holokauszt.

2013. márc. 26. 14:36
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
51%
Kiváló ötlet ennyit holokausztozni amúgy zsidósan,így termelődnek a fenntihez hasonló ellentétes véleményből fakadó karlendítőzősök.Csak így tovább zsidók ! Termeljétek az ellenségeiteket még úgy sincs elég.Aki meg ilyent ír:Nem tudom, hogy mitől más ez mint mondjuk a '48-as megemlékezés. -az valószinüleg nincs tisztában a magyar haza és az itt élő kisebbség fogalmával.Élnek itt örmények is pl. akiket kegyetlenül irtottak a törökök mégse követelnek maguknak örmény holokauszt emléknapot.A zsidóknak már magát a szót is sikerült kisajátítaniuk,mert ez már létezett a második világháború elött is,nem beszélve a több millió orosz hadifogolyról aki elpusztult különféle táborokban.
2013. ápr. 2. 15:07
 32/42 anonim ***** válasza:
74%

"Élnek itt örmények is pl. akiket kegyetlenül irtottak a törökök mégse követelnek maguknak örmény holokauszt emléknapot.A zsidóknak már magát a szót is sikerült kisajátítaniuk,mert ez már létezett a második világháború elött is,nem beszélve a több millió orosz hadifogolyról aki elpusztult különféle táborokban."

Istenem, de egy korlátolt buta ember vagy.. Jó lenne ha felfognád, hogy az örmény népirtás és az orosz hadifoglyokkal ellentétben, a Holokausztból a mi népünk elég rendesen kivette a részét.

2013. ápr. 4. 17:50
 33/42 anonim ***** válasza:
Egyszer középiskolás koromban egy töri órán meghívtak egy idős nénit az osztályunkba, aki mesélt a koncentrációs tábor viszontagságairól. Senki nem jelezte, hogy nem akar részt venni az órán, pedig fel lett ajánlva hogy még igazolatlant sem kap, aki nem hallgatja meg. Én is meghallgattam, azt annyi. Ettől még nem kerültem jobban a hatása alá, minr bármely más nép ellen elkövetett népirtásnak.
2013. ápr. 8. 17:59
 34/42 anonim ***** válasza:

"a Holokausztból a mi népünk elég rendesen kivette a részét."

És hogyan? A lakosságnak szerinted hány százaléka vett benne részt úgy istenigazából? Lefogadom hogy még a te őseid sem.

2013. ápr. 8. 18:01
 35/42 anonim ***** válasza:
56%
Én sem fogom engedni a gyerekemet ilyen rendezvényre (iskolaira) bár amire megszületik és eljut odáig, lehet hogy már olyan világot fogunk élni sajnos hogy nem is tudnám igazolni az óráját, vagy büntetést kapnánk érte hogy nem engedtem alávetni az agymosásnak.
2013. ápr. 13. 16:03
 36/42 anonim ***** válasza:
A kereszténység áldozatainak emléknapja miért nincs?
2013. ápr. 13. 20:25
 37/42 anonim ***** válasza:
az én régi középiskolámban egész napos holokauszt megemlékezések voltak, miközben 1848-ról és 1956-ról volt egy 15 perces recsegős rádiós megemlékezés. na jó, egyszer volt egy vetélkedő 48-cal kapcsolatban, de ennyi... egyszer végigjártuk Budapest összes zsinagógáját, meg még Auschwitzban is voltunk. senki nem merte mondani h nem akar menni, pedig voltak páran. örülj, h nem oda jár a gyereked. mióta nem oda járok, már nem utálom annyira a zsidókat, mert abban a suliban folyton ment a szegényzsidózás, miközben az aktuális politikai eseményekről való beszélgetések a 0-val voltak egyenlőek. nem szabad ennyire egysíkúan nézni a világot, mint ők nézték ott a suliban, és meg is értem, ha valaki ezen felháborodik.
2013. ápr. 14. 13:33
 38/42 anonim ***** válasza:
78%

Abban szerintem minden jóérzésű ember egyetért, hogy ártatlan embereket megölni bűn. Szeretem a történelmet, de őszintén szólva a könyökömön jön ki a holokauszt. '90 óta a vízcsapból is ez folyik, s én is ember vagyok, unom. Baromi kontraproduktív az egész.

Különösen haragszom, mikor Magyarországot, a magyarokat állítják be elsődlegesen a zsidók gyilkosának, ez arcátlan hazugság. Minden megszállt országban voltak kollaboránsok, a nácik képtelenek lettek volna egyedül levezényelni a deportálásokat. Franciaországban ugyanúgy a francia csendőrség segédkezett ebben, mint nálunk a csendőrség. Őket mégsem nevezik csatlósnak, holott ott volt a Vichy - kormány, cseheknél a protektorátus, míg mi, '44 márciusáig elodáztuk a megszállást, a német megszállásig a zsidók élete nem volt veszélyben.

Egyszóval unalmas. És igen volt örményirtás is, délvidéki magyarok lemészárlása stb. Sok sérelem gyűlt össze, s gusztustalan kisajátítani kizárólag egy nép számára. Mit szóljanak a lengyelek, oroszok, vagy az egyszerű közkatona németek s családjuk? Ők legalább annyit szenvedtek.

Tartok tőle, jövőre a 70 éves évfordulóra új erőre kap a holokausztozás, lépni nem lehet majd a megemlékezésektől. Mondom, lehetne ezt kultúráltan is csinálni, de az a vonat már elment. Megfeküdte a gyomrunk a 23 év fasisztázás, bőgatyázás és társai.

2013. ápr. 17. 15:13
 39/42 Stavros Blofeld ***** válasza:
55%
Azért vannak kötelező holokauszt megemlékezések (emlékezhetnének más, sokkal nagyobb népírtásokra is),hogy már gyerekkorukban belénk (gójokba) neveljék a bűntudatot. Egyetlen más népnek sincs külön szava arra hogyha utálják, a zsidóknak viszont igen. Biztos vagyok abban, hogy nem mondok újat azzal a holokauszt biznisszel (meg a legjobb barátjuk Uncle Sam segítségével) érték el azt, hogy mindenféle nemzetközi jogot leszarva palesztinokat irtsanak a közel keleten. Mivel ők a választott nép. Nem az összes zsidó ilyen persze. (Van köztük normálisabb is pl a kolegám.) Csak a legjobbjaik...
2013. jún. 22. 21:02
 40/42 Stavros Blofeld ***** válasza:
Jobban végigolvasva jót derültem azon hogy a sok zsidó hogyan használja legnagyobb fegyverét, a másik értelmi képességeinek azonnali megkérdőjelezését (tudatlan buta korlátolt ember vagy és társaik). Átlátunk rajtatok biboldókáim, és egyre többen vagyunk. (És még mindíg nem teszünk semmit...)
2013. jún. 22. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!