Miért hatalmasodott el az Orbán-fóbia?
Első vagyok.
Akik a 2010-es választások előtt utálták őt, azok meg amúgy is csak utálják, mert ő Orbán. Akik bíztak benne, de csalódtak, nekik a legszomorúbb.
Ha úgy gondolod, hogy fóbia, legyen, de:
1 millió munkahelyet ígért, 3 év elteltével semmi nincs belőle.
Azt ígérte, hogy Gyurcsány, Bajnai és társai bűnhödni fognak. Vidáman üldögélnek a parlamentben..
Gyurcsányra mondta évekig, hogy hazudozó, de nálam a tények makacs dolgok. Előző kettőre, hogy fóbiám csökkentsem jó lenne ha tényeken alapuló ellentmondást kapnék, lehet nem figyeltem eléggé.
Visszamenőlegesen mindenféle adókat vet ki, a német kamara (pár napi hír) nem ajánlja cégeknek a magyarországi befektetést...
Soroljam? Nekem ez elég a fóbiához, lehet túl érzékeny vagyok?
Fóbia az, amikor már mindenért Orbánt okolják... az időjárástól kezdve az európa gazdasági hanyatláson át, európai unió legmagasabb kamatáig!
Egyesek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki!
Orbán pontosan azt játszotta el a választásokon mint Gyurcsány 2006-ban, csak nagyban. És mivel nem olyan hülye mint elődje, ezt nem fogja a szemetekbe mondani, inkább járatja tovább a hazugsággépet. És ilyen szempontból igaza van, nektek így fel sem tűnik hogy "hazudtak reggel, délben meg este" ha nem rágják a szátokba.
Orbán következetesen építi le a demokráciát, visszaél a hatalmával. Persze ti ezt sem látjátok, elég nektek egy-két ködös szabadságharcos műsor és már el is terelte a figyelmeteket erről. Az ég világon semmi szükség nem lenne ilyen mértékű hatalomkoncentrációra egy demokráciában, ha Orbán így (2/3-addal, párthű köztársasági- és jegybank elnökkel) sem tud kormányozni, akkor ő egy pocsék miniszterelnök és le kell mondania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!