Az ECHO TV a Fideszé?
Figyelt kérdés
Én személy szerint Jobbik szimpatizáns vagyok.Hogy miért?Az hosszú történet.
Szaniszló nézetei még nekem is nagyon "magasak". Ez az ezotéria , sci-fi történetek határát súrolja.
Ez a kitüntetés , csak valami politikai fordulat lehetett?Egy csavar?
Egyébként a Fidesz szavazók tényleg ilyen műsorokat néznek?Mert ahogy észrevettem ,a Fidesz párt nem ilyen nézeteket oszt.
2013. márc. 21. 13:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem objektív meglátásai vannak. Múlt héten jöttem haza Kanadából és ott a kereskedelmi tévékben a zsidó összeesküvésről beszélnek, de senkit nem náciznak le érte, mint itthon kis hazánkban.
3/5 anonim válasza:
Amerikában irtják már a zsidókat, azzal mért nem foglalkozik a média?
5/5 anonim válasza:
A fideszé vagy a jobbiké mert anyi hujeséget mondanak ot és akormány programal maradéktalanul egyetértenek és csak a külfőld a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!