Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jól tette Szaniszló Ferenc,...

Jól tette Szaniszló Ferenc, hogy visszaadta a Táncsics-díjat?

Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 06:48
 1/7 anonim ***** válasza:
30%

Nem. Vissza kellett volna vonnia a baromságait és akkor nem lett volna vele semmi probléma, mert amúgy megérdemelte.

Mert olyanokat, hogy drónokkal lőtték szét a vörösiszap-tározót, meg hogy a Szent Korona kisugárzása elsöpri maga előtt a magyarság ellenségeit, meg hogy mi vagyunk az ősnép és a tudás hordozói, akik fényt hoznak az egész emberiségre a pilisi szívcsakrán keresztül, már ne is haragudj, de normális ember nem állít... :D

Sok szidták őt azért, hogy sok kritika illette felőle a cigányságot és a zsidóságot. Azzal nekem nincs problémám, mert ez a két nép valóban elég sunyi fajtából való...

2013. márc. 21. 07:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Jól tette, de bevallhatta volna, hogy nem érdemelte meg, mert csak baromságokat állított.
2013. márc. 21. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Én amikor az új videóit néztem arra gondoltam, hogy "biztosan jó a cucc"!
2013. márc. 21. 10:36
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Nem tette jól ,2 hét múlva senki nem emlékezne rá.

Ezzel a lépéssel a Fidesznek meg a Jobbiknak csinált + szavazókat.

Mivel ilyenkor az emberek azt látják hogy az USA , EU ,Izrael beledumál Magyarország dolgaiba.Sőt USA , Izrael követelőzik is.

2013. márc. 21. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Még a visszaadását sem tudta normálisan csinálni, szóval nem.
2013. márc. 21. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem tette jól, de szerintem meg sem érdemelte.

Én sokszor a falnak mentem a szövegeitől. Sokszor szégyelltem, hogy magyar TV-ben ilyen blődségek megjelenhetnek, És most nem az antiszemita gondolataira gondolok.

2013. márc. 21. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez az egész kamu, megrendezett. Nem hiszem el, hogy Balog nem tudta. Cirkuszt a népnek,szokták mondani. Nekünk is ilyen lelkesen kéne más országok dolgaiba beleszólni. Ja, hogy az már nem frankó?
2013. márc. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!