Jól tette Szaniszló Ferenc, hogy visszaadta a Táncsics-díjat?
Nem. Vissza kellett volna vonnia a baromságait és akkor nem lett volna vele semmi probléma, mert amúgy megérdemelte.
Mert olyanokat, hogy drónokkal lőtték szét a vörösiszap-tározót, meg hogy a Szent Korona kisugárzása elsöpri maga előtt a magyarság ellenségeit, meg hogy mi vagyunk az ősnép és a tudás hordozói, akik fényt hoznak az egész emberiségre a pilisi szívcsakrán keresztül, már ne is haragudj, de normális ember nem állít... :D
Sok szidták őt azért, hogy sok kritika illette felőle a cigányságot és a zsidóságot. Azzal nekem nincs problémám, mert ez a két nép valóban elég sunyi fajtából való...
Nem tette jól ,2 hét múlva senki nem emlékezne rá.
Ezzel a lépéssel a Fidesznek meg a Jobbiknak csinált + szavazókat.
Mivel ilyenkor az emberek azt látják hogy az USA , EU ,Izrael beledumál Magyarország dolgaiba.Sőt USA , Izrael követelőzik is.
Szerintem nem tette jól, de szerintem meg sem érdemelte.
Én sokszor a falnak mentem a szövegeitől. Sokszor szégyelltem, hogy magyar TV-ben ilyen blődségek megjelenhetnek, És most nem az antiszemita gondolataira gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!