Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem fogják végre fel...

Miért nem fogják végre fel nyugaton is, hogy a magyar emberek többé NEM hajlandóak sarcot fizetni a szolgáltatóknak, és a bankadó pedig MARAD!?

Figyelt kérdés
A feltüzelt osztrák és szlovák is mit támad? Náluk is van tudtommal bankadó,de ha nem lenne,akkor sincs semmi közük a magyar belpolitikához,unió ide vagy oda,foglalkoznának inkább a fasiszta nyelvtörvényükkel meg a benes dekrétumukkal!
2013. márc. 15. 00:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Attól, hogy pénzforgalom nincs a számlán, munka még van vele.

Ha más miatt nem is, már csak azért is, hogy bármikor amikor mondjuk mégis kéne, akkor elérhető legyen.

2013. márc. 15. 20:12
 32/33 anonim ***** válasza:
47%
30 as nak üzenem soroljon fel legalább 5 országot ahol nincs bank.Azután mondja mi lesz ha kivonulnak.Szerintem olyan ország nincs.Persze hogy háborognak nincsenek hozzászokva hogy nekik is fizetni kell mert csak ahhoz szoktak hogy befele megy a pénz.Évtizedekig működtek szedték a hasznot majd 2008 ban hétfőről keddre hirtelen nagy bajba kerültek. Ugyan már ha nekem 30 évig lenne egy jól menő vállalkozásom majd jönne 5 rosszabb év én is nyűgös lennék de hogy nem mennék tönkre az biztos.
2013. márc. 15. 21:00
 33/33 anonim ***** válasza:
Félreértesz, 21:00-ás válaszoló. Az egyik hozzászóló azt írta, hogy simán meglennénk bankok nélkül, és erre írtam, hogy nem, nem lennénk meg simán a bankok nélkül ez és ez miatt :)
2013. márc. 16. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!