Miért nem fogják végre fel nyugaton is, hogy a magyar emberek többé NEM hajlandóak sarcot fizetni a szolgáltatóknak, és a bankadó pedig MARAD!?
09:53
"Azt hiszed nem lennénk meg nélkülük ? Nem vagy egy nagy lángész az biztos."
Belőled kinézem, hogy "hasznos idiótaként" még tapsolnál is hozzá... :(
"Azt hiszed nem lennénk meg nélkülük ?"
De, tényleg meglennénk egyébként. Nyomorszinten, éhezve, fázva...
Végül is, például Észak-Korea is megvan nélkülük :)
"Miért nem fogják végre fel nyugaton is, hogy a magyar emberek többé NEM hajlandóak sarcot fizetni a szolgáltatóknak, és a bankadó pedig MARAD!?"
A bankadót gyakorlatilag ki fizeti meg? A magyar emberek. A telekomadót gyakorlatilag ki fizeti meg? A magyar emberek. Az xyz adót gyakoraltilag ki fizeti meg? A magyar emberek.
Ez a magyar virtus!:D Egy szolgáltatás ellenértékét sikerült "sarcnak" nevezni :D
Menjünk tovább, nem vagyok hajlandó sarcot fizetni a boltban sem, érjen utol a gonosz nemzetellenes zsidó pénztáros, ha tud :D
(A kérdésre érdemi választ már többen adtak előttem, csak ezt az észrevételt hiányoltam :P )
"Lásd zárt kapus Magyar-Román meccs."
Na most ez mégis hogy a piklibe jön ide? Egyrészt már megint valaki zsidózott egy jót, de egy magyar román mecsnek mégis mi köze a zsidókhoz?
"És akkor mi lesz, vonuljanak csak ki !
Azt hiszed nem lennénk meg nélkülük ? Nem vagy egy nagy lángész az biztos."
Biztos kellemes lesz a pénzedet a párnád alatt tartani, illetve mindenhol sorban állni, mivel nem tudsz átutalással fizetni. Tudod, ez lenne bankok nélkül.
Biztos kellemes lesz egy vállalatnak a németországi partneréhez elküldeni az egyik alkalmazottját pár aktatáska pénzzel, mivel nem lehet átutalással fizetni. Tudod, ez lenne bankok nélkül.
Biztos kellemes lesz egy vállalatnak elhalasztania egy adott fejlesztést, amivel nyereségesebbek lehetnének, mert nincs kitől hitelt kapni, mivel nincsenek bankok. Tudod, ez lenne bankok nélkül.
A sor folytatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!