Ha háború törne ki a régi magyar területekért a szlovákok ellen, te lennél önkéntes katona, hogy felszabadítsd északi testvéreinket?
Nem mennék. Mert:
1. nem lennék rá alkalmas
2. nem fog háború kitörni, ebbe biztos lehetsz
3. fogjanak fegyvert a nacionalisták, meg a sok hungarista. Ha ennyire megy a szájkarate akkor cselekedjenek is.
Mellesleg csak úgy megjegyzem hogy ha ki is törne egy háború, mind2 országot páros lábbal penderítenék ki az Unióból.
Jah és az egyik válaszolónak aki azt írta hogy mindenkinek menne a sorozó levél:
Már nem a kommunista időszakban élünk ahol hadkötelezettség van , vagyis 18 éves kortól 20 éves korig kötelező katonának menni....az megy aki akar. Senki az ég világon nem kötelezhet senkit arra hogy kockáztassa az életét egy fölösleges háborúban. Erről ennyit.
Amúgy is...sokan vannak akik katonának állnak.....miért cs*sztetnék még ezzel is az ártatlan lakosságot?
Igen, én biztos, hogy harcolnék a Hazámért!!!
Az életemet pedig nem féltem, nekem már úgysincs mit veszítenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!