Ha háború törne ki a régi magyar területekért a szlovákok ellen, te lennél önkéntes katona, hogy felszabadítsd északi testvéreinket?
Fizikálisan alkalmatlan vagyok rá (alacsony vagyok, vasággyal is max. 50 kiló, meg még nő is)...
Én a békéért harcolnék valami más módon, nem gyilkolással.
előbb utóbb bekövetkezik egy háború, mert állandó feszültség van köztünk és a szlovákok, románok, horvátok, szerbek...stb. között. És az a szívás, hogy ha ez bekövetkezik, mint mindig mi fogjuk húzni a rövidebbet, mert a szlávok beszorítanak minket, és nekünk végünk. segítséget pedig nem is remélhetünk senkitől sem, mert mindenkinek van jobb dolga!!
Szóval, ha kitörne egy háború, én azt mondom Hagyjátok abba a sárban fetrengést, fogjunk fegyvert és mutassuk meg kik is a magyarok!
14:36-ban van Harci szellem.
Ez tetszik!
"Szóval, ha kitörne egy háború, én azt mondom Hagyjátok abba a sárban fetrengést, fogjunk fegyvert és mutassuk meg kik is a magyarok!"
Ennél jobban is fogalmazhatnék. :) Csak az baj, hogy az emberek nagy része inkább meghunyászkodna, ahelyett, hogy cselekedjen bármit is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!